• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

5 trin til at holde huden sund, smidig og strålende ved årstidsskift.

Artiklen er skrevet af bioanalytiker og hudplejespecialist Mette Themsen fra Bettes Skincare.


Om vinteren har huden brug for ekstra fedtstoffer, for at kunne holde bedre fugt og for at beskytte sig mod kulde, vind, regn og frost. Men ligeså snart vejret skifter, bliver lunere og solen titter mere frem, er det vigtigt at din hudplejerutine følger med.

Din hud bærer på et ekstra lag af døde hudceller fra vinterens strabadser og de fede balms og salver vil nu føles som en lidt for tyk frakke for din hud. Det er nu du skal have fat i fugtgivende mists, lette olier og exfoliering. Her er 5 trin til at hjælpe din hud igennem årstidsskiftet og holde den smuk og strålende ind i forår-og sommermånederne.


Exfolier, exfolier, exfolier

Huden skal hjælpes på vej, så den kan komme af med de ektra døde hudceller den bærer rundt på, så du ikke får tørhedslinjer og/eller urenheder. Brug en god og blid scrub såsom Smooth Exfoliator, der både exfolierer og tilfører antioxidanter og fugt til din hud fra bla.a hibiskus, provitamin B5 og niacin. Brug den to gange om ugen og suppler gerne med daglig mild exfoliering fra f.eks tørbørstning af ansigtet.


Masser af fugt

Huden skal have en del ekstra frugt og let optagelige olier i varmere vejr. Det er med til at bevare en sund hudbarriere og balance i huden. Brug en ansigtsmist der er rig på fugtgivende OG fugtbindende ingredienser. Skin Dew er en futighedsserum i flydende form, den indeholder ultra lavmolekylær hyaluronsyre, der binder fugt dybt i huden, samt mælkesyrebakterier fra fermenteret radise, der er med til at hjælpe hudens flora i balance, således at huden holdes sund og smidig.


Antioxidanter til huden

Mere sol er dejligt, men det stresser huden enormt og går endda i blodbanen, som oxidativt stress. Derfor er det supervigtigt at beskytte huden med ekstra antioxidanter, både inde- og udefra. Beauty serum er en ren vitaminbombe og beskytter huden effektivt udefra, ved at lægge et afværgende skjold ovenpå huden. Derudover indeholder Beauty Serum den perfekte fedtsyresammensætning, som holder din hud sund, silkeblød og velnæret.


Skønhed indefra

Ligesåvel som huden har brug for næring udefra, er det helt essentielt at starte den sunde hud indefra, ved at indtage ekstra antioxidanter fra frugt og grønt. Således giver du næring til hudcellerne indefra, der belønner dig med en smuk hud. Huden er det sidste organ til at modtage næringsstoffer, derfor er det vigtigt at få ekstra af dem i denne periode. Den nemmeste måde, er lave en smoothie dagligt, lav evt. Collagen Booster.


Spis dig til naturlig solbeskyttelse

Nej, man kan ikke undvære solfaktor og hat, men man kan faktisk godt spise sig til mere pigment – og en flot glød indefra, der samtidig giver din hud ekstra beskyttelse mod de skadelige UV stråler. Lav en smoothie med orange farvede frugter og grønt, f.eks Golden Glow med sød kartoffel. Udover at den søde kartoffel har et højt indhold at karotener, indeholder den også A-vitamin, som er et essentielt næringsstof til huden.


Kunne du tænke dig, at læse om naturlig hudpleje? Se her.

Læs også hvordan du bruger Bettes Skincare her.

Relaterede produkter