• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Spaghetti squash med tomat og feta

(3 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vi er vilde med græskar, og spaghetti squash er ingen undtagelse. Når græskaret er tilberedt kan kødet trevles med en gaffel, så det får samme konsistens som spaghetti - deraf navnet. Vi ser spaghetti squashen som en genial genvej til mere græskar i hverdagen. 

Udover at retten er nem at lave, så smager den også fantastisk og er oplagt til de kødfrie dage. Vi har lavet en version med tomat og feta, som giver den bagte spaghetti sqaush en masse smag samt en cremet konsistens. 

Du kan næsten komme lige det fyld, du ønsker ned i din spaghetti squash og gøre det til din personlige ret. Retten indbyder altså til sjov i køkkenet - uanset om man er barn eller voksen. 

Ingredienser

  • 1 spaghetti squash
  • 150 g feta
  • 150 g cherrytomater
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200°C
  2. Halver spaghetti squash og fjern kerner
  3. Fordel feta og cherrytomater i de halve spaghetti squash
  4. Stænk med oliven samt salt og peber
  5. Kommes i ovnen i 50 minutter
  6. Trevl herefter spaghetti squashen med en gaffel og se hvordan der dannes strenge som ligner spaghetti
  7. Sørger for at bland det hele godt sammen i græskarens skal (smag evt til med mere salt og peber)
  8. Server på en tallerken med hakket basilikum