Spaghetti squash med tomat og feta

Glutenfri pastaret med grøntsager

Spaghetti squash med tomat og feta | Glutenfri pastaret med grøntsager

Vi er vilde med græskar, og spaghetti squash er ingen undtagelse. Når græskaret er tilberedt kan kødet trevles med en gaffel, så det får samme konsistens som spaghetti - deraf navnet. Vi ser spaghetti squashen som en genial genvej til mere græskar i hverdagen. 

Udover at retten er nem at lave, så smager den også fantastisk og er oplagt til de kødfrie dage. Vi har lavet en version med tomat og feta, som giver den bagte spaghetti sqaush en masse smag samt en cremet konsistens. 

Du kan næsten komme lige det fyld, du ønsker ned i din spaghetti squash og gøre det til din personlige ret. Retten indbyder altså til sjov i køkkenet - uanset om man er barn eller voksen. 

Læs mere om græskar her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 spaghetti squash

  • 150 g feta
  • 150 g cherrytomater
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200°C

  2. Halver spaghetti squash og fjern kerner

  3. Fordel feta og cherrytomater i de halve spaghetti squash

  4. Stænk med oliven samt salt og peber

  5. Kommes i ovnen i 50 minutter

  6. Trevl herefter spaghetti squashen med en gaffel og se hvordan der dannes strenge som ligner spaghetti

  7. Sørg for at bland det hele godt sammen i græskarens skal (smag evt til med mere salt og peber)

  8. Server på en tallerken med hakket basilikum