• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Lad de små gå på opdagelse i et magisk univers af juicer, smoothies, slushice, saftevand, desserter og sunde ispinde. I min bog Flydende Magi er der et hav af opskrifter til børn.

Vi kan ikke beskytte vores børn mod alt, men vi kan give dem det bedst mulige fundament og en større chance for at undgå for mange sygedage både nu og i fremtiden. En af de bedste måder til et sundere og raskere liv er f.eks. dagligt og kontinuerligt at booste vores børns indre sundhedskonto, så de får opsparet en masse gode vitaminer og mineraler og på den måde får ’råd’ til børnefødselsdagene. Rigtig mange børn har desværre allerede underskud på den indre sundhedskonto, inden de som unge flytter hjemmefra. Og lad os da bare se det i øjnene - det er langt fra alle børn, der elsker at spise grøntsager som broccoli, rødbeder og spidskål. Det er her friskpressede juicer og smoothies kommer ind i billedet som magiske livsdråber, der smager fantastisk.

Psst! Prøv smoothieopskriften "Grinebider", fra min børne bog, her.
 
Hvis ikke dine børn er vilde med at spise grøntsager, så lad dem drikke grøntsagerne. Pres og blend verdens fornemste brændstof og BINGO - de drikker grøntsagerne med stor vellyst! Noget af det, jeg elsker allermest ved at lave juicer og smoothies, er den energi og atmosfære, der er i køkkenet under processen. Lyden, synet og forventningens glæde inden man tager den første lækre mundfuld.

Læs også "Særlige kostråd til børn" lige her.
 
Børn bliver hypnotiserede af juicer og smoothies. Når de ser rodfrugter som rødbeder eller gulerødder forvandle sig til pangfarvet livseliksir, der sprøjter ud af maskinen, er begejstringen ikke til at tage fejl af. Ikke nok med at de drikker denne nærende vitaminindsprøjtning - de nyder den. Dette gælder især, hvis de bliver involverede og får lov at trylle med.

99,9999% af de børn jeg kender, og som jeg har haft fornøjelsen af at presse juicer og lave smoothies til, elsker det. Børn bliver automatisk draget af de mange forskellige farver og former, som frugt og grønt har. Derfor er det heller ikke uden grund, at slikproducenter som f.eks. Haribo laver slik med lignende farver og former. De forsøger simpelthen at tage røven på os - og vores børn.
 
Fløjlsbløde og softicelignende smoothies er, på samme måde som friskpresset juice, en super nem og nærmest fortryllende måde at få dit barn til at række ud efter flere krops- og hjerneopbyggende rå grøntsager. Og hey - jo flere forskellige måder vi kan indtage disse solskinsprodukter på, jo bedre.
 
Børn har travlt i dag, og de har om nogen brug for det rigtige brændstof. Så jeg bliver bare glad og taknemmelig, hver gang jeg modtager billeder af folks børn med de klassiske røde og grønne ’mælkeoverskæg’.
 
For mig har det været en hjertesag at skrive bogen Flydende Magi til børn, fordi vores børn er vores fremtid. Det er dem, der skal drive denne verden videre og tage over for os, når vi engang om mange, mange år har presset den sidste gulerod.
 
Lad os sammen slå et slag for at skifte sodavand og saftevand ud med farvestrålende vitaminbomber, prøv evt. at lave min populære børnejuice "Brumbasse".

Min bestsellerbog High on Juice er rigtig god til både voksne og børn da der er både grøntsager og frugter i alle opskrifter.

 
Din succes er min motivation.

Relaterede produkter