• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Raw food cake af juice pulp

Med juicepulp

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vil du gerne gøre brug af din juicepulp? 

Vi har været så heldige, at Sofiesoulshyne har udviklet en guddommelig raw food cake lavet på netop juicepulp. Fordelen er, at du kan bruge lige den juicepulp, som du står tilbage med. 

Den er lavet med kærlighed, økologiske ingredienser og er en sand fryd for dine smagsløg og dit velbefindende. Oplev fordelene ved juicepulp, der tilføjer fugt og ekstra næringsstoffer til kagen. 

Ingredienser

  • 20 dl Pulp fra friskpresset juice
  • Saft fra 1 appelsin
  • 10 dadler
  • 10 dråber essentiel appelsinolie
  • 1 dl chiafrø
  • 3 dl kokosolie
  • 5 dl kokosmælk
  • 3 spsk kanel
  • 1 spsk Lucuma
  • 1 spsk Maca
  • Agave (afhængig af sødme)
  • 1 spsk Himalayasalt
  • 1 tsk vanilje
  • 5 spsk Sølmossegelé
  • Appelsinskal til dekoration

Fremgangsmåde

  1. Bland juicepulp, saft fra 1 appelsin og 10 dråber essentiel appelsinolie i en skål og rør godt sammen
  2. I en anden skål blandes de tørre ingredienser: Ceylon kanel, Lucuma, Maca, agave (efter smag), 10 dadler (udstenede og hakket) og Himalayasalt
  3. Tilsæt den tørre ingrediensblanding til skålen med de våde ingredienser. Bland godt, indtil alle ingredienser er grundigt blandet
  4. Tilføj 1 dl chiafrø til blandingen og lad det trække i køleskabet i ca. 2-3 timer. Dette vil give kagen en fastere konsistens
  5. Mens kagemassen køler af, varm forsigtigt 3 dl kokosolie, indtil det bliver flydende. Overfør det til en blender sammen med 5 dl kokosmælk, 1 tsk vanilje og 5 spsk Sølmossegelé. Blend i et par sekunder, indtil ingredienserne er godt blandet
  6. Stil kokosolie- og mælkeblandingen til side for at køle af
  7. Når kagemassen er afkølet, og kokosolie- og mælkeblandingen er kølet ned, hæld kokostoppingen over kagen inden servering
  8. Dekorer kagen med appelsinskal for ekstra smag og visuel appel
  9. Server og nyd din lækre rå kage lavet med juicepulp