• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Ramen

Med risnudler og friske grøntsager

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Denne dampende skål af velsmagende lykke er ikke kun en ret. Det er en rejse gennem autentiske asiatiske smagsoplevelser - direkte fra dit eget køkken. 

Suppens dybe smag i kombination med de friske og sprøde grøntsager skaber harmoni og et visuelt udtryk, som får vores mund til at løbe i vand.

Det geniale ved ramen er, at du kan slippe dine kreative sanser løs i køkkenet, og tilføje personlige twists med dine yndlingstoppings.

Ingredienser

Suppen
  • 3 fed hvidløg
  • 1 cm frisk ingefær
  • 1 lille frisk chili
  • 3 forårsløg
  • 1 spsk. grøntsagsbouillon +1 l vand
  • 1⁄2 citron - saften
  • 1 spsk. miso paste
  • 1 spsk. soyasauce
  • 2 pak choi
Topping
  • 200 g brun champignon
  • 2 små gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 1 pk risnudler

Fremgangsmåde

Suppen
  1. Hak hvidløg, ingefær og chili fint
  2. Snit forårsløgene fint - gem den grønne del til topping
  3. I en gryde hældes vand og grøntsagsboullion samt resterende ingredienser til suppen i - undtagen pak choi
  4. Bring det i koge
  5. Snit pak choi bladene i halve på langs og tilføj dem til suppen
  6. Lad det simre i et par minutter
  7. Saml det hele i en skål ved at lægge nudler i bunden, tilføj suppe og top med snittede grøntsager og stegte svampe
Topping
  1. Snit svampene og tørsteg dem til de ikke afgiver mere vand
  2. Snit gulerødder og peberfrugt i meget tynde stave
  3. Kog nudlerne efter anvisning på pakken