Butterbeanspizza

Glutenfri pizza med butterbeans

Butterbeanspizza | Glutenfri pizza med butterbeans

Sund og proteinrig pizzabund, udviklet til dig, der gerne vil undgå hvedemel og gluten. Personligt slipper jeg derved for uren hud, slim i halsen og træthed.
Denne bund består af forkogte butterbeans som er et absolut smagsfuldt bekendtskab der giver en fantastisk pizzabund. 

Det er vigtigt, at du tilbereder dine bønner før brug. Alle bønner, der er tørrede, skal sættes i blød i vand i ca. 12 timer. Gør det gerne natten over og skyl dem derefter grundigt. Bønnerne koges møre i letsaltet vand i 30-40 min. afhængig af størrelse. Når vandet koger, skruer du ned for blusset og lader bønnerne simre, til de er møre. Men de kan nu også købes på dåse og bruges som de er efter en tur under den kolde hane.

Pynt med dit yndlingsfyld, sæt den i ovnen. Færdig aftensmad på under 30 minutter.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 dl forkogte butterbeans
  • 2 æg
  • 3 spsk boghvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt
  • Top b.la med hawaii style: Hjemmelavet tomatsauce lavet på Vitamix (bestående af 1 ds flåede tomater, 1 tsk. chiliflager, 2 fed hvidløg, 2 tsk. oregano og en lille håndfuld friske basilikumblade), rødløg, champignon og ananas. Revet mozzarella på bund og top er altid godt

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder. Hæld den flydende dej ud på en bageplade og fordel massen, så det bliver et tyndt lag. Husk at smøre dit bagepapir med olie, så slipper dejen let

  2. Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10 minutter ved 200°C varmluft

  3. Smør derefter pizzaen med pesto eller tomatpuré og tilføj dine yndlingsfyld samt krydderier

  4. Bag pizzaen i yderligere 10-20 minutter ved 200°C varmluft