• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Pastasalat

Med aubergine, peberfrugt og rucola

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Forkæl dine smagsløg med en skål fuld af vores lækre pastasalat - og få oplevelsen af italienske noter.

Den saftige aubergine, sprøde peberfrugt og overflod af pasta bliver bundet sammen af vores hjemmelavede pesto, der giver pasatasalet endnu mere smag. 

Du kan med fordel lave en stor portion, så du også kan tage det med til næste dags frokost - den smager nemlig så godt, at den sagtens kan spises et par dage i streg.

Ingredienser

  • 2 aubergine
  • 2 peberfrugter
  • 500 g pasta - vi bruge mezzi rigatoni
  • 75 g rucola
  • 2 skalotteløg
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Basilikumspesto (lav gerne din egen)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200 grader varmluft
  2. Skær aubergine og peberfrugt i mellemstore stykker
  3. Put dem på en bageplade og bland med salt, peber og olie
  4. Bag i 20-30 minutter
  5. Kog pasta efter pakkens anvisning
  6. Lad begge dele køle ned
  7. Hak rucola groft
  8. Snit skalotteløgene - halvere dem og snit på langs
  9. Lav dressingen/pesto
  10. Bland alt sammen