Pastasalat

Pastasalat med aubergine, peberfrugt og rucola

Pastasalat | Pastasalat med aubergine, peberfrugt og rucola

Forkæl dine smagsløg med en skål fuld af vores lækre pastasalat - og få oplevelsen af italienske noter.

Den saftige aubergine, sprøde peberfrugt og overflod af pasta bliver bundet sammen af vores hjemmelavede pesto, der giver pasatasalet endnu mere smag. 

Du kan med fordel lave en stor portion, så du også kan tage det med til næste dags frokost - den smager nemlig så godt, at den sagtens kan spises et par dage i streg.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 aubergine
  • 2 peberfrugter
  • 500 g pasta - vi bruge mezzi rigatoni
  • 75 g rucola
  • 2 skalotteløg
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Basilikumspesto (lav gerne din egen)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Skær aubergine og peberfrugt i mellemstore stykker

  3. Put dem på en bageplade og bland med salt, peber og olie

  4. Bag i 20-30 minutter

  5. Kog pasta efter pakkens anvisning

  6. Lad begge dele køle ned

  7. Hak rucola groft

  8. Snit skalotteløgene - halvere dem og snit på langs

  9. Lav pestoen

  10. Bland alt sammen