Pasta med squash

Pastaret med squash og basilikum

Pasta med squash | Pastaret med squash og basilikum

En let og lækker vegetarisk pastaret med en cremet squash sauce.

Denne ret er så velsmagende, at stort set alle kan være med på. Desuden er squash er en god kilde til vitamin A og C - så du kan roligt spise løs. 

Hvis du river lidt parmesan over, smager den blot endnu bedre. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 g pappardelle pasta
  • 4 squash
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron - saft og skal
  • 4 spsk gærflager
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Kom 3 hele squash i et ovnfast fad med hvidløget og drys olie samt salt henover

  3. Tilbered i 45 minutter

  4. Skær enderne af de 3 squash af og blend sammen med hvidløg, citronsaft og -skal, gærflager, frisk basilikum, salt og peber

  5. Skær løg fint og svits dem på en pande med lidt olie og tørret basilikum

  6. Halver den sidste squash og skær den i små stykker og kom på panden

  7. Efter ca. 5 min tilsættes saucen fra blenderen til panden

  8. Kog pasta efter anvisning på pakken

  9. Vend pastaen i saucen på panden

  10. Servér med friskrevet parmasan