• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Orzo suppe

Lavet i høkasse

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker supper. Særligt når de kolde måneder trænger sig på, er der intet som en varm, cremet suppe - vi plejer bare at blende dem.

Denne gang har vi lavet en suppe, som ikke skal blendes, men derimod tilberedes i vores høkasse fra Ecoinvent. Alt fyldet kommes blot i gryden, koges op og tilberedes færdig i høkassen. Vi får altså en suppe med bid og fyld i, som smager fantastisk. 

Ingredienser

  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 stænger bladselleri
  • 4 store gulerødder
  • 1 citron
  • 300 g orzo pasta
  • 2 tsk. tørret rosmarin
  • 3 liter vand
  • 3 spsk grøntsagsbouillon fra Herbamare
  • 1⁄2 håndfuld frisk timian
  • 1⁄2 håndfuld frisk basilikum
  • 4 tsk. olie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint
  2. Halver bladselleri og gulerødder og skær dem i ca. 5 mm tykkelse
  3. Svits først løg, hvidløg og tørret rosmarin i en gryde
  4. Tilføj bladselleri, gulerødder, salt og peber og svits i 2 minutter
  5. Tilføj orzo pasta og svits i 2 minutter
  6. Tilføj saften fra i citron og 3 liter vand
  7. Når det koger tilsættes 3 spsk. grøntsagsbouillon, frisk timian og basilikum
  8. Lad det koge i 10 minutter og kom gryden i høkassen
  9. Lad gryden stå i en høkasse i ca. 1 time