Fri fragt fra 500 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

Juice


Lad dig ikke stoppe af spinat, squash og broccoli. Som jeg plejer at sige: ’Kan du ikke lide at spise dine grøntsager, så drik dem – det smager helt fantastisk’. Og du opnår med lethed dit daglige indtag af grønt. Find indspiration her til din juicekur - ikke at jeg selv går ind for en decideret juice kur, men hvis det er det der virker for dig, så skal jeg ikke stå i vejen for det.

De sundhedsfremmende opskrifter du finder herunder, er alle grundigt gennemtestede og alle lavet med ingredienser, du finder i dit lokale supermarked.

Vi skal både have frugt og grønt, og seks stykker dagligt ser jeg som et absolut minimum. Jeg anbefaler dog hellere 8-10 stykker, hvoraf grøntsagerne er at foretrække, da de indeholder flere næringsstoffer og mindre mængder sukker. Ved at drikke friskpresset juice åbner du op for en uhyre effektiv forsyningsvej til kroppen af vitaminer, mineraler, enzymer, kulhydrater, klorofyl og talrige andre fytonæringsstoffer. Se hvilke juicemaskiner jeg anbefaler her.

Du finder mit svar på klassiske juicer, der gavner din mentale og fysiske sundhed. Juicer, der egner sig bedst til børn og nybegyndere. Juicer, der med længder erstatter de gifte blå energidrikke i træningscentrene. Du vil kunne finde juice opskrifter som er mit svar på en lækker rødbedejuice, eller selleri juice.

Du finder opskrifter på juiceshots, der kan sætte gang i varmen og være med til at holde både inflammation og influenza borte. Du finder opskrifter, der kan påvirke din vægt, dit blodtryk, blodsukker og kroniske smerter, jeg kalder dem 100% grønne, da alt brug af sødende frugter er udelukket.

Juice er en særdeles god kilde til antioxidanter og næringsstoffer som A-, C-, og E- vitamin, der alle spiller en stor rolle i at nedsætte aldringsprocessen.

Friskpresset juice leverer nærringstofferne direkte til alle kroppens celler på få minutter og skal ikke fordøjes på samme måde som almindelig mad.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud