• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 499 DKK

Juice

Lad dig ikke stoppe af spinat, squash og broccoli. Og er du ikke vild med at spise dine grøntsager, så drik dem. Vi må aldrig undervurdere kraften af friskpresset frugt- og grøntsagsjuice. Friskpresset juice er nemlig meget mere end en lækker og velsmagende drik. Hver gang vi presser vores frugter og grøntsager, producerer vi flydende livskraft, som den medicinske videnskab og industri kun kan drømme om.

Personligt er jeg ikke vild med ideen om at gå på juicekur, men anbefaler klart at gøre friskpresset grøntsagsjuice til en fast del af din hverdag. Et glas eller to kan gøre underværker. De sundhedsfremmende opskrifter du finder herunder, er alle grundigt gennemtestede og alle lavet med ingredienser, du finder i dit lokale supermarked.

Vi skal både have frugt og grønt, og seks stykker dagligt ser jeg som et absolut minimum. Jeg anbefaler dog hellere 8-10 stykker, hvoraf grøntsagerne er at foretrække, da de indeholder flere næringsstoffer og mindre mængder sukker. Ved at drikke friskpresset juice åbner du op for en uhyre effektiv forsyningsvej til kroppen af vitaminer, mineraler, enzymer, kulhydrater, klorofyl og talrige andre fytonæringsstoffer. Se hvilke juicemaskiner jeg anbefaler her.

Du finder mit svar på klassiske juicer, der gavner din mentale og fysiske sundhed. Friskpresset juice der egner sig bedst til børn og nybegyndere. Friskpresset juice, der med længder erstatter de blå energidrikke i træningscentrene. Du vil kunne finde juice opskrifter som er mit svar på en lækker rødbedejuice, eller selleri juice.

Du finder opskrifter på juiceshots, der kan sætte gang i varmen og være med til at holde både inflammation og influenza i skak. Du finder opskrifter, der kan påvirke din vægt, dit blodtryk, blodsukker og smerter, jeg kalder dem 100% grønne, da alt brug af sødende frugter er udelukket.

Juice er en særdeles god kilde til antioxidanter og næringsstoffer som A-, C-, og E- vitamin, der alle spiller en stor rolle i at nedsætte aldringsprocessen.

Friskpresset juice leverer næringsstofferne direkte til alle kroppens celler på få minutter og skal ikke fordøjes på samme måde som almindelig mad.

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev

Den korteste vej til et overlegent energioverskud