• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Mød Lyda - en kvinde som har spist og bevæget sig ud af medicin og smerter. Uanset hvor i livet du er, kan du lade dig inspirerer af Lydas historie og finde din vej til et stærkt og aktivt liv.

”Min plan er at blive 104 år. Og skulle jeg ende med at komme på plejehjem en dag, så bliver det mig, som kravler rundt under bordet og samler kort op.”
Lyda Steengaard, 64 år.
 

Lydas wake up call

”Jeg fik konstateret knogleskørhed i 2016 og kunne ikke tåle medicinen. Der besluttede jeg, at det skulle ikke holde mig tilbage. Derfor satte jeg 100% ind på kost og motion. Jeg er en gammel tøjpige og har arbejdet 50-70 timer i ugen. Jeg var hjemme om søndagen for at svømme, træne og stryge skjorter og så var jeg afsted igen mandag morgen. Så jeg havde ikke tiden til at fokusere på sundheden. Derfor valgte jeg at blive frivillig pensionist som 56-årig for at fokusere på min sundhed og det gode liv.”

 

Lydas mantra: Slank, sund, stærk

 • Slank er for at have det godt med sig selv
 • Stærk er for at kunne løfte mine børnebørn
 • Sund er for at kunne leve længe

 

Viljestyrke til sund livsstil

”Det kræver prioritet og viljestyrke at leve sundt, for du kan ikke bare køre ind på tankstation og hente mad. Det kræver planlægning og en hjemmebragt smoothie med High on Life protein i. Alle kan få mere tid til motion, det handler om prioritet, sluk for nyhederne og kom op af sofaen. Eller stå en time før op for at træne eller gå en tur. Det kan alle gøre! ”


Valgt livsstilen til

På køkkenbordet står skåle med frugt og grønt, en stor kurv med de kosttilskud og olier Lyda bruger. Juicemaskinen og blenderen har en fast plads, og hele tallerkenrækken er fyldt op med inspirerende og sunde kogebøger. Rundt om i hele stuen står både trampolin, balancebold, håndvægte og andre træningsredskaber. ”Jeg bliver inspireret af de sociale medier og af at se, hvad andre gør. F.eks. Facebookgrupperne Juice365 og Smoothie365. Jeg elsker også nyhedsbrevet fra High on Life, det er en guldgrube af inspiration og meget bedre end et dameblad.”

 

Lydas trænings rutine

 • Går mindst 10.000 skridt dagligt
 • Dyrker Cross fit 2 gange i ugen, med personlig træner
 • Cykler 2 gange i ugen til træningscenter: Svømmer 20-40 baner + 1 times træning
 • Hjemmetræning 1 dag i ugen
 • Som regel fri lørdag-søndag

  

Det kræver energi

”Man skal fokusere på de ting, som giver energi. For mig er det træning og så selvfølgelig min søn, svigerdatter og mine børnebørn. Det handler om at dyrke den positive energi. Men der skal også energi til motoren. En bil kan jo heller ikke starte uden brændstof. Derfor fokuserer jeg meget på min kost. Jeg er f.eks. ikke sulten om morgenen, men jeg spiser HVER morgen. For det skal jeg. Jeg spiser også alt det grønne, fordi jeg ved det er vigtigt. Jeg synes, da det er sjovere at spise og drikke det røde med f.eks. bær, men det har bare ikke samme power som det grønne. Jeg tager også GREENS jævnligt og ENERGY når jeg træner. Jeg drikker næsten ikke alkohol, fordi det stopper min forbrænding – jeg kan simpelthen mærke det på min træning dagen efter.”

 

Lydas succeshistorie

”Da jeg fik konstateret knogleskørhed, blev jeg ikke tilbudt noget alternativ og tog derfor medicinen. På det tidspunkt trænede jeg 1-2 gange i ugen. Bivirkninger af medicinen var så kraftige, at jeg stoppede efter et år. Efter 1 år med medicin og 2 uden viste scanning, at jeg havde mistet 4 cm i højden. Da begyndte jeg at træne intens og fokusere på kosten – og efter 2 år viste scanningen, at jeg var vokset igen.” 

Lydas tips til stærke knogler

 • Daglig motion
 • Styrketræning for at belaste knoglerne
 • En primær plantebaseret kost. Her er juice og smoothie den bedste hjælp for at skrue op for det grønne.

 

You don’t have time

”Jeg ved det er et privilegie, at jeg kan være fuldtid på min sundhed. Men hvis jeg havde startet med at passe på mig selv tidligere, var jeg måske ikke nødsaget til at træffe det valg. Derfor kan jeg kun opfordre alle til at tage deres sundhed alvorlig hver eneste dag. Så de ikke ender med en diagnose.”

"Som Arnold Schwarzenegger siger: You don’t have time. 
Et døgn har 24 timer. 8 til at sove, 8 til at arbejde og 8 til… (Her vælger du selv, hvad du skal indsætte)
Man skal ikke træne for at blive yngre, man skal træne for at blive gammel. Der findes ingen kur. Det eneste der virker, er livsstilen eller måden, du lever på" slutter Lyda af med et stort smil.

 

Kunne du også tænke dig at komme i gang med smoothie og en grønnere livsstil? Så prøv at se her.

Relaterede produkter