• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mød Elinor, der kom af med sin sukkertrang ved at spise nærende mad.

”Verden har ikke brug for flere restriktive kure. Det vi har brug for, er at nære vores krop.”

-       Elinor Lind 63 år.

 

Sukkercraving styrede hverdagen

Elinor Lind kender alt til sukkertrang. ”Jeg var så træt af mine sukkercravings, de styrede det hele. Min rastløse vandring for at gennemsøge køkkenskabet – OG finde mig selv derude efter 10 minutter igen, hvis der skulle være noget, jeg havde overset, drev mig til vanvid”. Efter jeg satte ind med kosten, har jeg fundet ud af, at jeg ganske enkelt var underernæret.

Opslaget der blev vendepunktet

Årevis med stress som følge af sygdom, senfølger og dødsfald i familien trak veksler på Elinor. Alle kan helt sikkert nikke genkendende til, at manglende overskud kan resultere i nemme løsninger til måltiderne. En slags negativ spiral, som kan være svær at komme ud af på egen hånd. Men så en dag dukkede et opslag op fra High on Life om Green Boost ”Det gav mig motivationen til at tage skeen i egen hånd og komme ud af mine sukkercravings”. 

Fra underernæret til velernæret

På Green Boost forløbet får deltagerne nærende madplaner til alle dagens måltider. Elinor har altid gået i den tro, at hun spiste fint, men fandt hurtigt ud af, at hun nærmest ingenting spiste. Før bestod morgenritualet af en rolig kop kaffe i sengen, samt nogle kiks og snacks her og der i løbet af dagen – så der blev noget at tygge sig igennem for Elinor med en omfangsrig Green Boost madplan. ”I starten var det faktisk lidt en udfordring for mig at spise mig igennem alle de nærende måltider”. Til dem som kunne være nervøse for, hvad sådan en kostplan vil gøre ved vægten, siger Elinor: ”Jeg har aldrig spist så meget og på trods af det, har jeg tabt mig 2,5 kg / 16 cm fordelt på hele kroppen”. 

Ting Elinor tager med fra Green Boost

  • Aubergine – en fantastisk grøntsag, når den tilberedes korrekt
  • Tahin, tamari og miso som kan variere en simpel broccoli i det uendelige
  • Giv juicerne forskellige smage med krydderurter som mynte
  • Eksperimenter med krydderier som kanel og lakrids i smoothies
  • Olie på alting. Elinor er glad for Oil by High on Life
  • Det er vigtigt at få et solidt morgenmåltid

Startskuddet på en ny livsstil

Cravings har været den største motivation for, at Elinor tog 3 uger med Green Boost. Men at hun også har fået bedre nattesøvn og mindre hovedpine, er en kæmpe bonus. ”Forløbet har rykket for vildt. De fleste ved godt, hvad det vil sige at spise sundt, men det er ikke nemt at gøre alene. Den gennemførte kostplan i kombination af Anna Ibens formidling, har gjort en kæmpe forskel. Hun fik drejet nogle ting i mit hoved, som gjorde, at jeg vågnede op. Når man nulstiller kroppen, er det også nemmere at mærke kroppen. Jeg kan meget bedre mærke, hvad der sker i min krop nu”.

Ikke fan af slankekure

Elinor giver ikke meget for kurer, hun synes, det er for gammeldags og at man i stedet skal kigge på sin livsstil - her er Green Boost et fantastisk reboot. ”Vi har ikke været på kur, vi har bare fået fyldt på. Her er stadig plads til livet”. Elinor mener, at alle kvinder i overgangsalder kan have glæde af et Green Boost forløb. ”Jeg har helt personlig mærket, at mange ting kan skride for mig og jeg har samlet mange gener til mig i de seneste år. Det er slut nu! Nu hælder jeg på med nærende mad. Jeg er ikke bange for, at hverdagen skal ramme mig, for bare jeg har mine juicer og smoothies, så ved jeg, at jeg er et langt stykke af vejen”.

Vigtigste læring i sundhedsforløbet

Elinor har lært, at hun skal være mere nænsom over for sig selv - stoppe med at skælde sig selv ud, hvis hun gør noget forkert. Bare op på hesten igen. ”Og så skal jeg gøre mit ypperst for at få mad tidlig på dagen, enten grød, smoothie, chiagrød eller andet nærende. Kroppen skal have noget at arbejde med. Du putter jo også benzin på bilen, inden du kører en tur”.
Før var Elinors motto: ”Du kan tage alt, men du rører ikke min morgenkaffe”. Nu er skuden vendt, og Elinor nyder i stedet et glas friskpresset juice eller smoothie, som hun kan mærke, ryger ud til alle sine celler. ”Det er ikke sidste gang, jeg tager Green Boost. Alle vores tillærte vaner er en supertanker, der skal vendes langsomt. Folk siger, at jeg stråler mere og har en anden glød. Og det er kun ved 3 uger indsats. Tænk hvad jeg kan opnå over tid”.

Forløbet har været skelsættende for Elinor. ”Jeg føler, at jeg har startet et nyt kapitel i en sen alder. For nogle måneder siden tog jeg mig selv i at tænke, at jeg er ved at blive gammel og bør tænke på pension mm. Men nu er jeg heldigvis vågnet op og tæner: Hallo du skal jo være 90 år og have total gang i den”.

Læs mere om Green Boost forløbet her.

Elinor er massør og har sin klinik i hjemmet med udsigt over Mols bjerge. Du kan læse mere her.

Relaterede produkter