• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Ønsker du en livsstilsændring, men har svært ved at tage de første skridt selv? Savner du energi og fysisk velvære? Og kigger du langt efter den gode nattesøvn? Tag på Green Boost forløbet med speciallæge Anna Iben Hollensberg og få kickstart til dit nye liv.

Green Boost med Anna Iben - 3 ugers online forløb

Med Green Boost får du det store kørekort til din krop, kost og symptomer. Med kyndig vejledning fra Anna Iben, får du på 3 uger grundlaget for en kostomlægning med ny vaner og rutiner. Du bliver mester i mad, der gør dig glad. Dette er ikke en quick-fix-livsstilsændring, men et kursus i, hvad der passer til dig, din krop og din hverdag. Du bliver holdt i hånden hele vejen og får viden om fødevarer og om hvordan du rent praktisk mestrer tre uger i dit køkken med nye madvarer, metoder og smagsoplevelser.

Livsstilsforandring med mærkbare resultater

Tidligere deltagere har oplevet, at en kost lav på allergener og rig på antiinflammatorisk kost, levende mad og grøntsager kan forandre kroppens signaler og symptomer. Der kommer simpelthen ro på kroppen og der opleves færre smerter. Med den nye kost opleves også stabilt blodsukker, vedvarende energi, god nattesøvn og kickstart til et varigt vægttab.

Oplev hvad 3 ugers fokus på kosten kan gøre for dig.
Vi starter 18 august 2024

Læs mere og tilmeld her

Det får du med Green Boost

 • Over 10 timers livesessioner med Anna Iben
 • Ekspertviden om madens betydning for energi og vitalitet
 • Adgang til lukket Facebookgruppe med daglig kontakt, fællesskab og sparring
 • Komplette indkøbslister og madplaner til alle dagene
 • Praktiske råd til den grønne dagligdag
 • Det eneste forløb af sin slags, der tilbydes af en naturlæge

Om Anna Iben Hollensberg

Anna Iben er en af landets førende komplementære læger, der som os brænder for vitalitet og rene råvarer. Hun er speciallæge i almen medicin, Heilpraktiker og functional medicine practitioner og driver foruden egen lægepraksis også Heilpraktiker uddannelsen og har dermed uddannet mange af landets naturmedicinere.
Med fælles mål, meninger og syn på sundhed er vi super glade for at kunne tilbyde Green Boost forløbet i samarbejde med Anna Iben. Vi besvarer hermed en forespørgsel vi har haft i mange år, nemlig hjælp til at du kan hjælpe dig selv i gang med en ny livsstil. 

Anna Iben og High on Life

Relation mellem High on Life går mange år tilbage og bygger på fælles værdier omkring sundhed. Faktisk var det helt tilbage i 2016, at Anna Iben og Mads Bo sammen lavede ’Juice it up’ udsendelserne på DK4, hvor modige danskere gennemgik en sand livsstilsændring på live TV. Konceptet var en kæmpe succes og vi tilbød i de efterfølgende år en succesfuld online version af ’Juice it up’.
Nu er vi så heldige, at vi igen har fået mulighed for at teame op med Anna Iben og tilbyde et Green Boost 3 ugers online forløb – din genstart til en ny livsstil.

Starten på resten af dit liv

Er du klar til at lægge grundstenene for resten af dit liv? Book din plads her
Bemærk at der er begrænsede antal pladser.

Har du spørgsmål til forløbet eller er du I tvivl om det er det rigtige for dig? Så skriv til [email protected] og Anna Iben vil svare dig hurtigst muligt.

Fakta om Green Boost

 • 3 uger (Start 18 august)
 • Online undervisning via Teams, lukket Facebook gruppe og mail
 • 2900 kr for kursus og adgang til Facebook gruppen
 • Begrænsede antal pladser
 • Undervisning af speciallæge Anna Iben

Tilmeld dig her

Relaterede produkter