• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Krydderurte-pandekager

Frisk dild og purløg

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Det er helt bevidst, at vi forsøger at tilføje grønt hvor end vi kan. Det giver på alle måder god mening, både som bidrag til sundhedskontoen, for smagens skyld og andre gange fordi det sætter kulør på tilværelsen.

Disse krydderurte-madpandekager er i en klasse for sig og egner sig super fint til aftensmaden. Vi giver dem fx en rundhåndet tur med rødbedehummus og tilføjer grillede grøntsager. De er også velegnet til røget laks.

Ingredienser

  • 2 dl kikærtemel eller hirsemel
  • 2-3 dl vand
  • 1 spsk sorte sesamfrø eller blå birkes
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld frisk purløg
  • 2 æg
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk spidskommen

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder.
  2. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven.
  3. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.