Kokostoppe

Glutenfri kokostoppe med dadler

Kokostoppe | Glutenfri kokostoppe med dadler

Kager og desserter er vigtige. Især når man har gæster og der skal hygges lidt ekstra.
Men vi har absolut ikke brug for mere sukker og raffineret hvedemel. Derfor vil vi klart anbefale disse smukke, simple og sukkerfri kokostoppe.

De smager så godt, at selv fuglene synger og bidrager ikke til, at børnene løber forvirrede rundt med et skyhøjt blodsukker.
Skal det være ekstra frækt, kan du dyppe de afkølede kokostoppe i smeltet chokolade.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i Mads Bos bog ”PowerBlending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 250 g kokosmel
  • 200 g dadler
  • 2 æg
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 tsk limesaft
  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175°C varmluft

  2. Kom alle ingredienser på nær kokosmel i blenderen og blend godt

  3. Når massen er fin og jævn, tilsættes til sidst kokosmelet, som blot blendes forsigtigt i. Det handler om konsistens og struktur

  4. Form dejen som små bjergtoppe og bag kokostoppene ved 175°C varmluft i 7-9 minutter

Opskriftsvideo