Hjemmelavet oliventapenade

Oliventapenade med timian og kapers

Hjemmelavet oliventapenade | Oliventapenade med timian og kapers

Vidste du at du sagtens kan lave din egen oliventapenade? Det tager ikke særlig lang tid og den smager formidabelt.

Servér oliventapenaden til et tækkert tapasbord eller på et stykke godt knækbrød, når sulten trænger på.

Find flere lækre dips og dressinger her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1,5 dl. sorte eller grønne oliven uden sten
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk kapers (er du ikke vild med kapers kan de udelades eller bruge færre)
  • 1 tsk tørret timian
  • Ca. 0,5 dl olivenolie

  • Smag til med salt til sidst

Fremgangsmåde

  1. Kom oliven, kapers, hvidløg, timian og olivenolie i din blender

  2. Start på laveste hastighed og øg stille op til ca. 5-6 stykker

  3. Hold øje med indholdet og vær opmærksom på du ikke får blendet ingredienserne til en for flydende konsistens