Hjemmelavet Nutella

Nutella med hasselnødder

Hjemmelavet nutella | Nutella med hasselnødder

Når familien skal forkæles lidt ekstra på en hyggelig søndag morgen, så er der ikke meget, der slår en hjemmelavet nutella.

Trods dét, at den potente chokoladesmør er helt uden e-numre og tilsat sukker, smager den ubeskrivelig godt, og er perfekt til en lun morgenbolle. 

Kan opbevares på køl i luftet beholder i 3-5 dage.

Se videoen med Anette Harbech Olesen og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Langt og godt liv" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 100 gram hasselnødder
  • 150 g cashewnødder
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. honning
  • 1 dl kokosolie
  • 1 dl vand
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Rist hasselnødderne på en pande uden fedtstof - alternativt kan du komme dem på en bageplade og give dem 30 min. i ovnen ved 150°C

  2. Lad dem køle en smule ned og kom dem i din blender med de øvrige ingredienserne

  3. Blend med en hastighed på 6-7 stykker og brug evt. tamperen til at presse massen ned mod kniven - jo længere tid du blender, jo finere en struktur vil du opnå

Opskriftsvideo