Hjemmelavet dadelkaramel

Karamel med dadler

Hjemmelavet dadelkaramel | Karamel med dadler

Sæt prikken over i'et på din daglige morgenmad med denne utrolig lækre dadelkaramel - glæde og velsmag ved hver mundfuld. 

Ikke nok med at dadelkaramellen er et sundere og mere naturligt alternativ, så er den også nem at lave. Det er næsten for godt til at være sandt. 

På meget kort tid har du en naturlig og cremet karamel, som du kan toppe din havregrød eller chiagrød med. Dadelkaramellen er blevet en favorit her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 18 dadler
  • 2 1⁄2 dl havredrik
  • 1 tsk salt
  • 1⁄2 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk akacie honning

Fremgangsmåde

  1. Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en skål med vand og lad det stå i blød i 20 minutter

  2. Hæld alt vandet fra og blend alle ingredienserne til en glat masse

  3. Kom massen i en kasserolle og varm op på middel varme

  4. Rør rundt i det til du er tilfreds med konsistensen

  5. Du kan bruge den varm og kold

  6. Kan holde sig 3-5 dage i køleskabet i lufttæt beholder