• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Hjemmelavet dadelkaramel

Perfekt som topping

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Sæt prikken over i'et på din daglige morgenmad med denne utrolig lækre dadelkaramel - glæde og velsmag ved hver mundfuld. 

Ikke nok med at dadelkaramellen er et sundere og mere naturligt alternativ, så er den også nem at lave. Det er næsten for godt til at være sandt. 

På meget kort tid har du en naturlig og cremet karamel, som du kan toppe din havregrød eller chiagrød med. Dadelkaramellen er blevet en favorit her.

Ingredienser

  • 18 dadler
  • 2 1⁄2 dl havredrik
  • 1 tsk salt
  • 1⁄2 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk akacie honning

Fremgangsmåde

  1. Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en skål med vand og lad det stå i blød i 20 minutter
  2. Hæld alt vandet fra og blend alle ingredienserne til en glat masse
  3. Kom massen i en kasserolle og varm op på middel varme
  4. Rør rundt i det til du er tilfreds med konsistensen
  5. Du kan bruge den varm og kold
  6. Kan holde sig 3-5 dage i køleskabet i lufttæt beholder