Grøntsagslasagne

Vegetarisk lasagne med aubergine, squash og gulerødder

Grøntsagslasagne | Vegetarisk lasagne med aubergine, squash og gulerødder

Der er intet som en lækker og smovset grøntsagslasagne. Udover at det er en genial genvej til at få spist en masse grøntsager på, så er det også en super simpel måde at få flere kødfrie dage på.

Denne grøntsagslasagne er pakket med en masse smag, og kan nemt serveres for alle - også dem som ikke er til vegetarretter. 

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 2 tsk. tørrede oregano
  • 2 tsk. tørrede basilikum
  • 2 tsk. tørrede rosmarin
  • 2 tsk. tørrede timian
  • 7 kugler frossen spinat
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 bøffelmozzarella
  • Lasagneplader
  • Bechamelsauce
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200°C varmluft

  2. Riv gulerod, squash og aubergine groft på et rivejern

  3. Hak løg, hvidløg og bladselleri

  4. Svits løg, hvidløg, tomatpuré og de tørrede krydderier i lidt olie indtil løgene er gennemsigtige

  5. Tilsæt bladselleri og svits i et par minutter mere

  6. Tilsættes de revne grøntsager, frossen spinat, de hakkede tomater, salt og peber og lad det simre i indtil spinaten er tøet op

  7. Saml lasagnen - første lag er grøntsagssauce, og derefter lasagneplader, grønsagssauce, bechamelsauce, lasagneplader igen osv.

  8. Top med mozzarella

  9. Bag i 30-40 minutter