• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Cremet spinatsuppe

Suppe med spinat og kokosmælk

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Lav dit juicepulp om til den lækreste og mest cremede suppe.

Spinatsuppen med kokos og karry smager fuldstændig fortryllende, og er din mulighed for at gøre brug at pulpen fra din juice - det er en genial måde at undgå madspild på. 

Ingredienser

  • 3 store håndfulde spinat
  • ½ citron uden skræl
  • 2 æbler uden kernehus
  • 2 cm ingefær uden skræl
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk bouillon, gerne af mærket Herbamare
  • ½ dåse kokosmælk
  • 1 lille tsk karry
  • 3 dl vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Spinat, citron, æbler og ingefær presses på din juicemaskine - dette gøres nemmest ved at pakke spinaten mellem de 2 æbler
  2. Når den juicen er færdig, tømmer du pulpbeholderen i en skål
  3. Skræl løg og hvidløg og hak dem derefter i mindre stykker
  4. Svitses løgene i en gryde med karry, hvorefter der tilsættes pulprester fra juicen
  5. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon
  6. Lad suppen simre i ca. 5-7 minutter, hvorefter den blendes i en med en stavblender
  7. Smages til med salt og peber