Cremet spinatsuppe

Suppe med spinat og kokosmælk

Cremet spinatsuppe | Suppe med spinat og kokosmælk

Lav dit juicepulp om til den lækreste og mest cremede suppe.

Spinatsuppen med kokos og karry smager fuldstændig fortryllende, og er din mulighed for at gøre brug at pulpen fra din juice - det er en genial måde at undgå madspild på. 

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 3 store håndfulde spinat
  • ½ citron uden skræl
  • 2 æbler uden kernehus
  • 2 cm ingefær uden skræl
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ½ dåse kokosmælk
  • 1 lille tsk karry
  • 3 dl vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Spinat, citron, æbler og ingefær presses på din juicemaskine - dette gøres nemmest ved at pakke spinaten mellem de 2 æbler

  2. Når den juicen er færdig, tømmer du pulpbeholderen i en skål

  3. Skræl løg og hvidløg og hak dem derefter i mindre stykker

  4. Svitses løgene i en gryde med karry, hvorefter der tilsættes pulprester fra juicen

  5. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon

  6. Lad suppen simre i ca. 5-7 minutter, hvorefter den blendes

  7. Smages til med salt og peber