Chokolade, avocado og appelsin i en skøn kombination

Chokolademousse med appelsin

Chokolade, avocado og appelsin i en skøn kombination | Chokolademousse med appelsin
Chokoladeeksplosion med skønne undertoner af jul.
Havde det været sundere med broccoli? Ja selvfølgelig. Men vi skal altid tænke, hvad er alternativet? Opskriften er uden tilsat mælk og sukker, men stadig lækker, sød og cremet. Bananer indeholder B6-vitaminer, der stimulerer dannelsen af dopamin – et signalstof, som kort fortalt gør dig glad i låget. Og så sker der altså noget ekstra magisk, når vi tilsætter kakao.


Du kan finde masser af inspiration og nye opskrifter blandt Mads Bos 8 bøger. Prøv bl.a 'High on Smoothies'  eller 'Power Blending' - Verdens hurtigste fastfood.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 15 dadler uden sten
  • 3-4 spsk. kakaopulver
  • 1 avocado
  • 2 frosne bananer
  • 1 dl fed kokosmælk
  • 1 tsk. revet appelsinskal

  • ½ appelsin uden skræl
  • 1 tsk. kanel

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser på en blender. Kom de blødeste ingredienser i blenderen først.

  2. Blend alle ingredienser i 30-60 sekunder mens du bruger tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven. Stil evt. i køleskab før servering

Opskriftsvideo