• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

High on Smoothies af Mads Bo

Opskriftsbog
High on Smoothies af Mads Bo
Vær den første til at bedømme dette produkt
149 kr.
+10 stk. på lager

HIGH ON SMOOTHIE - Alt du skal vide for at få succe med dine smoothies.

 • 30 nemme opskrifter
 • Viden om juice
 • Tips og nyttige tricks
 • Alt om udstyr og tilbehør

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Titlen på bogen er ikke uden grund ´High on Smoothies´. Høj på smoothies er nemlig lige netop, hvad du bliver, hvis du prøver kræfter med Mads Bos vitamin- og energipakkede yndlingsopskrifter. Bogen indeholder masser af tips og tricks til sunde og velsmagende smoothies og til sidst 30 lækre opskrifter.

  Opskrifterne er fantastisk inspirerende og lokker dig til at drikke dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. Du får masser af næringsstoffer og direkte indsprøjtning af antioxidanter, vitaminer og mineraler, der sikrer dig et stabilt blodsukker, mental skarphed og et overlegent energioverskud.

  Drik dine grøntsager på en sjov og velsmagende måde. 

  Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’‘Super Simpel Sundhed’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag.


  Det indeholder High on Smoothies

  Viden om smoothies, how-to, tips og tricks til velsmagende smoothies og en forståelse for hvorfor grøntsagerne er så vigtige, når du laver smoothies.

  30 smoothieopskrifter baseret på grøntsager. Der er altså skruet ned for frugt og tilsat sukker. Noget som alt for ofte skjuler sig i diverse smoothieopskrifter. Bogen er altså til dig, som ønsker mere end sukkerholdige dessert-smoothies. De sundhedsfremmende opskrifter er grundigt gennemtestede og indeholder ingredienser, du kan skaffe ´lige om hjørnet´.


  Anmeldelse af High on Smoothies

  'Jeg har altid sagt, at hvis man vil have succes med at integrere en sund livsstil i en travl hverdag, så skal det være nemt og praktisk. Og når det drejer sig om at få næringsstoffer, er bogen her et middel til at få dem hurtigt, nemt og effektivt. Bogen emmer af begejstring og livsglæde med rod i flydende livskraft. Smoothies bevarer alt det gode i frugt, bær og grønt til gavn for både krop og humør. Det er en let måde at få alt det gode indenbords på – også til børn og mænd, der ellers ikke kan lide grøntsager. Og så er smoothies suveræne til svækkede og syge med dårlig appetit. De er langt vigtigere end medicin.'
  Carsten Vagn Hansen, Læge og sundhedskonsulent

  'Smoothies lavet af gode råvarer og med omtanke for smagen er en ren kærlighedserklæring til din krop og dit helbred. Det får du gange 30 i denne bog!'
  Oscar Umahro Cadogan, Sundhedsrevolutionen TM

  Specifikationer

  Produkttype
  Opskriftsbog
  Varenr.
  9788799266722

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: High on Smoothies af Mads Bo

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner