• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Butternut orzo

Med butternut squash, kikærter og orso

(0 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Giv din smagssans en varm omfavnelse med vores lækre vegetariske orzo, der kombinerer den milde smag af blendet butternut og den himmelske komfort af orzo,

Hver bid er en kærkommen hilsen af smag og næring - cremet, fyldig og fyldt med den karakteristiske sødme fra butternut squash.

Denne vegetariske ret er perfekt til en hyggelig aften derhjemme eller som en trøstende ret på kølige aftener.

Ingredienser

  • 1 butternut
  • 2 løg
  • 1 hel hvidløg
  • 2 dåse kikærter
  • 1 aubergine
  • 500 g orzo pasta + vand
  • 1 lille håndfuld frisk timian
  • 2 spsk. gærflager
  • 1 1⁄2 dl oat cuisine
  • 1⁄2 pastavand
  • 1 tsk. grøntsagsbouillon
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 200 grader varmluft
  2. Halvér butternut, skær enderne af og fjern kernerne
  3. Placér de to halve med skæresiden op af på en bageplade
  4. Pil og halvere løgene og placere den på bagepladen sammen
  5. Pil det yderste lag af hvidløget af og kom på bagepladen
  6. Dræn og skyl kikærterne og hæld dem på bagepladen
  7. Kom en smule olie og salt på
  8. Bag i 30 minutter
  9. Skær auberginen i små tern, placere ternene på en anden bageplade og hæld en lidt olie og salt ud over
  10. Bages sammen med den anden plade de sidste 20 minutter
  11. Kog orzo efter pakkens anvisning (gem 1⁄2 dl af vandet)
  12. Blend alle tingene fra den første bageplade i en blender til en tyk og klumpet masse sammen med de resterende ingredienser (ikke aubergine ternene)
  13. Kom massen i gryden med orzo og lade det nå kogepunktet
  14. Smag til med salt og peber
  15. Top med aubergine tern