• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Butternut med rød karry

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

En efteråret ret som er perfekt at varme sig på - den røde karry kilder nemlig lidt men uden at være dominerende.

Butternut squash er til at finde i de fleste steder i efteråret og vinteren. Den milde, søde og nøddeagtige smag som butternut har, gør at den kan spises at både børn og voksne samt bruges i et hav af opskrifter. 

I kombination med rød karry og kokosmælk får den ellers milde butternut et asiastisk twist, hvilket klæder den. 

Ingredienser

  • 1 butternut squash
  • 1 dåse kikærter
  • 4 tsk rød karry
  • 170 g brune champignon
  • 1 squash
  • 3 forårsløg
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 håndfulde persille
  • 2 håndfulde koriander
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm din ovn på 200°C
  2. Skræl og skær butternut squash i mundrette stykker
  3. Kom butternut squash I et ildfast fad med kikærter
  4. Kom rød karry i og mix det godt
  5. Kom fadet i ovnen i 35 minutter
  6. Skyl og skær champignon i skiver og steg på en tør pande
  7. Skær squash i mundrette stykker
  8. Snit forårsløg - gem lidt til topping
  9. Hak persille og koriander groft
  10. Kom champignon, squash, forårsløg, krydderurter, salt og peber i fadet efter de 35 minutter
  11. Kom det i ovnen i yderligere 45 minutter
  12. Kan leveres med ris, bulgur, couscous mm.