Vandmelon Gazpacho

Kold suppe med vandmelon, tomat og rød peber

Vandmelon Gazpacho

 

Hvis du ikke ved, hvad gazpacho er, så er det en kold tomatsuppe - men her er det lige blevet taget et skridt videre, hvor den er blevet peppet op med vandmelon.

Denne suppe er fantastisk til en varm sommerdag, hvis du ikke lige føler for, at skulle spise en portion varm mad.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1/4 vandmelon, kernefattig
  • 1 fed hvidløg
  • 4 store tomater
  • 1 agurk
  • 1 rød peber, uden stilk og kerner
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • Salt og peber
  • Agurk, tomat, basilikum, vandmelon, olivenolie og kerner/nødder til topping

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i kanden, på nær topping

  2. Hvis du vil have en flottere lys rød farve på din suppe, så kan du skrælle din agurk inden den kommer i blenderen (brug skrællen i din næste juice eller smoothie)

  3. Stil derefter din kande med alle ingredienser på køl i en til to timer

  4. Når indholdet er kølet, tager du kanden ud og sætter på din motorbase

  5. Start på laveste hastighed, men øg i løbet af de første sekunder til fuld hastighed

  6. Brug tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven med

  7. Blend på fuld hastighed i 20-30 sekunder og derefter er suppen klar til servering

  8. Pynt eventuelt din suppe med tern af agurk, vandmelon, tomat, lidt olivenolie, basilikum og ristede kerner/nødder- velbekomme!

Note

Vil du også prøve den klassiske tomat gazpacho? Så Se opskriften her.