Spizy Thai suppe

Suppe med ingefær, chili og koriander

Spizy Thai suppe | Suppe med ingefær, chili og koriander

Wup wup... så er der pludselig dømt asiatiske undertoner. 

Med inspiration fra østen er denne ultra cremede sag designet til at drage dig mod asien - masser af grøntsager, masser af smag og ikke mindst masser af power.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 mellemstor gulerod
  • 1 skive hvidkål (75 g)
  • 1 stilk bladselleri
  • 1/2 rød peberfugt (med top og kerner)
  • 1/4 squash
  • 1/4 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 cm ingefær
  • 2-4 cm mild chili
  • 125 g cashewnødder
  • 1/2 tsk. stødt koriander (eller en lille håndfuld frisk)
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • 5 dl vand

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen og indstil maskinen på suppeprogramme eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5.45 minutter

  2. Hvis nødvendigt, brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven til at starte med

Opskriftsvideo