Flotte røde bøffer får pludselig en helt anden betydning. Er lækre med stort set alt tilbehør.
Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.
Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.
Flotte røde bøffer får pludselig en helt anden betydning. Er lækre med stort set alt tilbehør.
Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.
Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.
Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give
Pulp fra 1 kg rødbeder
100 g fetaost, skåret i tern
1 spsk speltmel eller glutenfri mel
1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel) (som røres op i lidt varmt vand eller røres godt ud i “farsen”)
Lav juicen, så du har pulp til bøfferne. Pift gerne juicen mere op, efter du har taget rødbedepulpen fra
Hvidløg og krydderurter hakkes fint og kommes i en skål, hvorefter pulpen fra rødbederne tilsættes, når juicen er presset
Tilsæt de resterende ingredienser og rør 'farsen' godt rundt. Lad evt. ’farsen’ trække et par timer i køleskab inden brug, det gør den kun endnu bedre
Form bøffer af massen og steg dem i rigeligt kokosfedt eller smør. Opskriften giver 4-6 bøffer, afhængig af hvor store du ønsker dem
Du kan også bruge pulp fra andre grøntsager som f.eks. gulerod eller broccoli.
Du kan også stege bøfferne i en airfryer.