Rødbedebøffer med feta

Rødbedebøffer med feta og hvidløg

Rødbedebøffer med feta | Rødbedebøffer med feta og hvidløg

Flotte røde bøffer får pludselig en helt anden betydning. Er lækre med stort set alt tilbehør.

Prøv andre plantebaserede retter fra bogen 'Super Simpel Sundhed'.

Find flere inspirerende opskrifter med juicepulp her - så mindsker du madspild.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • Pulp fra 1 kg rødbeder

  • 2 fed hvidløg
  • 100 g fetaost, skåret i tern

  • 2 spsk havregryn
  • 1 spsk speltmel eller glutenfri mel

  • 2 æg
  • 1 dusk timian
  • 1 dusk rosmarin
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel) (som røres op i lidt varmt vand eller røres godt ud i “farsen”)

Fremgangsmåde

  1. Lav juicen, så du har pulp til bøfferne. Pift gerne juicen mere op, efter du har taget rødbedepulpen fra

  2. Hvidløg og krydderurter hakkes fint og kommes i en skål, hvorefter pulpen fra rødbederne tilsættes, når juicen er presset

  3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør 'farsen' godt rundt. Lad evt. ’farsen’ trække et par timer i køleskab inden brug, det gør den kun endnu bedre

  4. Form bøffer af massen og steg dem i rigeligt kokosfedt eller smør. Opskriften giver 4-6 bøffer, afhængig af hvor store du ønsker dem

Note

Du kan også bruge pulp fra andre grøntsager som f.eks. gulerod eller broccoli.

Du kan også stege bøfferne i en airfryer.