Poke Bowl

Poke Bowl med blomkålsris

Poke Bowl | Poke Bowl med blomkålsris

Poke Bowl er en nem og lækker måde, at lave en mere mættende måltidssalat. Poke Bowls bliver ofte serveret med ris, men i denne version har vi brugt blomkålsris for at skrue ekstra op for grøntsagerne. Du kan også bruge kogte quinoa eller bare ris - det er op til dig. 

Med en foodprocessor er det nemt at lave en lækker Poke Bowl med blomkålsris.

Som dressing kan du bruges tamari eller for eksempel en sesamdressing.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • Blomkål
  • Æblecideredikke
  • Forslag til toppings til din poke bowl

  • Agurk
  • Ananas
  • Avocado
  • Edamamebønner
  • Gulerod
  • Kikærter
  • Radidser
  • Rødkål
  • Sesamfrø
  • Spidskål
  • Laks
  • Rejer
  • Tofu
  • Tun

Fremgangsmåde

  1. Hak et blomkålshoved til ris i din foodprocessor eller blender

  2. Giv risene et hurtigt opkog så konsistensen bliver i nærheden af ris

  3. Si vandet fra og lad dem dryppe af

  4. Kom en sjat æblecidereddike i dine blomkålsris og bland rundt

  5. Top herefter din Poke Bowl med de grøntsager, du bedst kan lide