Kartoffelsalat

Kartoffelsalat med asparges og ærter

Kartoffelsalat | Kartoffelsalat med asparges og ærter

Nyd smagen af sommer med vores kartoffelsalat, som er beriget med friske, sprøde ærter, asparges og fuldendt med en lækker dressing.

Kartoffelsalaten er perfekt til en lun sommeraften ved grillen, og er det ideelle tilbehør til din udendørs middag. Kombinationen af nye, danske kartofler, ærter i bælg og grønne asparges bliver en smagsfuld oplevelse.

Du kan roligt servere denne kartoffelsalat for dine gæster.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Salat

  • 1 kg små kartofler
  • 100 g frisk bælget ærter
  • 1 bundt asparges
  • 250 g cherrytomater
  • 2 håndfulde rucola
  • Dressing

  • 1⁄2 citron - saften
  • 2 tsk. dijon sennep
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Fremgangsmåde

    Salat

    1. Skræl kartoflerne

    2. Skær dem i halve

    3. Kog i letsaltet vand indtil de er møre

    4. Lad dem køle helt ned

    5. Bælg ærterne

    6. Skær asparges i ca. 2 cm lange stykker

    7. Halver cherrytomaterne

    8. Hak rucola groft

    Dressing

    1. Bland alle ingredienser til dressing sammen

    2. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og vend dressing i