Desværre har mange danskere et lidt anstrengt forhold til kål, hvilket er super ærgerligt, da kålen indeholder en lang række vitaminer, flavonoider og andre plantenæringsstoffer. For at bryde dette forhold, har jeg udviklet denne super lækre og knasende sprøde salat, som både kan spises morgen, middag og aften - hele året rundt.
Salaten er super nem at tilberede og får med dens dressing en ret genial smagssammensætning og et skønt bid. Og nå ja, så mætter den godt. Du kan for variationens skyld sagtens udskifte hvidkålen med rødkål og/eller spidskål. Det vigtigste er at få gjort kål på...kålen. Og det kan blenderen hjælpe med.
Brug kål... hvidkål, rødkål og spidskål.
Hvis du ikke kan spise det hele på en gang, eller hvis du bare gerne vil forberede i god tid, så kan du opbevare din salat i en vakuumbeholder i glas, for på den måde at holde salaten frisk og undgå madspild.
Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.
Se videoen med Mads Bo og Jesper, der laver mad og snakker om temaet "Sund på budget" her.