Grønkålssalat med aubergine

Salat med grønkål og aubergine

Grønkålssalat med aubergine | Salat med grønkål og aubergine

Denne grønkålssalat blev oprindelig lavet, fordi køleskabet skulle tømmes. Men den smagte så godt, at vi vil dele den med jer. 

Grønkålssalat er det perfekte supplement til din aftensmad eller blot spises til frokost - den kan nemlig snildt gemmes til dagen efter. Grønkålssalaten er fyldt med lækre og velsmagende elementer. Du har det friske fra granatæblekerner, det bitre fra grønkålen og det fede fra fetaen. 

Denne salat er en genial genvej til mere grønkål i din hverdag.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Salat

  • 1 aubergine
  • 100 g grønkål
  • 1 lille rødløg
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • 100 g granatæblekerner
  • En lille håndfuld ristet græskarkerner
  • 150 g feta
  • Lidt olie
  • Dressing

  • 3 spsk. OIL by High on Life

  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 tsk. akacie honning
  • 1⁄2 citron - saft og skal
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

    Dressing

    1. Bland dressingen i en stor salatskål

    Salat

    1. Forvarm ovn på 180°C varmluft

    2. Skær aubergine i tynde skiver på langs og placér på en beklædt bageplade

    3. Bag i 20 minutter

    4. Fordel grønkål ud på en beklædt bageplade med lidt olie, salt og peber og ag i 2 minutter

    5. Snit rødløget fint

    6. Hak persillen groft

    7. Bland grønkål, rødløg og persille i skålen med dressing

    8. Tilføj de bagte auberginer

    9. Drys granatæblekerner, græskarkerner samt feta ud over