Ørredfrikadeller

Fiskefrikadeller med ørred

Fiskefrikadeller | Fiskefrikadeller med ørred

 

Lækkert og klogt tilbehør til den store salat, hvis du ønsker en krop i balance. Forkæl din krop og din hjerne med lækkert og nærende tilbehør til den perfekte salat. Fede fisk er en fremragende kilde til omega-3 fedtsyrer, som din krop, dit kredsløb og din hjerne vil elske!
Grøntsager, havregryn og græskarkerner bidrager med fibre og er geniale for smagen.

Lad os fejre lækker mad, der både styrker kroppen og glæder ganen!

Se videoen med Umahro og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Kolesterol i balance" her.

Se videoen med Umahro og Mads Bo, der laver mad og snakker om temaet "Hjernesund" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 500 g fersk ørred

  • 1 mellemstor gulerod
  • ½ squash
  • 2 æg
  • 1 løg uden skræl
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. havregryn, eventuelt glutenfri
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 stor tsk. grøntsagsbouillon (gerne af mærket A.Vogel)

  • ½ tsk. salt og en knivspids peber

Fremgangsmåde

  1. Blend først æg, løg, græskarkerner, bouillon, salt og peber ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder

  2. Tilføj de resterende ingredienser og brug gerne tamperen til at presse farsen ned mod kniven, indtil den ønskede konsistens er opnået

  3. Smelt en god klat smør, form frikadellerne med en ske og steg dem på en pande ved middel til høj varme til de er gyldne og gennemstegt

Opskriftsvideo