Cæsarsalat

Cæsarsalat med sprøde kikærter

Cæsarsalat | Cæsarsalat med sprøde kikærter

Alle kender til den cæsarsalat, som kan fåes på caféer rundt i landet, hvor den serveres med kylling - men den oprindelige opskrift er faktisk uden kylling. 

Vi har lavet en version med den lækreste dressing og tilføjet vores sprøde kikærter.

Dressingen til cæsarsalat er alfa omega, og denne her smager helt fantastisk - du får både det salte fra kapers, det fede fra parmesanost og det syrlige fra citron og eddike. Alt i alt en helt igennem lækker salat, som du snildt kan servere for din gæster.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

    Salat

  • 2 romaine salathoveder

  • Sprøde kikærter

  • Dressing

  • 1 spsk. dijon sennep
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. akacie honning
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 2 tsk. kapers
  • 1⁄2 citron - saft og skal
  • 30 g parmesan
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

    Salat

    1. Hak romaine salat i store stykker

    2. Lav de sprøde kikærter efter opskriften

    Dressing

    1. Blend alle ingredienserne til dressingen

    2. Bland med romainsalat og sprøde kikærter i en skål