Ærtesuppe

Suppe med ærter og kokosmælk

Ærtesuppe | Suppe med ærter og kokosmælk

Verdens letteste suppe. Kan serveres både varm og kold. Super med noget lifligt og knasende til. Perfekt som hurtig eftermiddagsret også.

Opskriften er udviklet af Anna Iben, som er speciallæge i almen medicin, heilpraktiker og functional medicine practitioner.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 løg, skåret i kvarte

  • 1 fed hvidløg 
  • 500 g frosne ærter
  • 1 tsk Herbamare bouillon

  • ½ l kogende vand

  • 1 dl. kokosmælk (eller soja-/havrefløde/fløde)

  • Salt/peber + evt lidt citronsaft
  • Evt drys: fine strimler af porre eller hakket persille

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i blenderen og indstil maskinen på suppeprogrammet eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5 minutter og 45 sekunder

  2. Hvis nødvendigt, brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven til at starte med

Note

Kan også laves som kold ærtesuppe til sommermad – her bruger du bare koldt vand i stedet, og

blender kortere tid. Og prøv her at smage til med mynteblade.