Æblebagt granola

Vegansk granola med æblemos

Æblebagt granola | Vegansk granola med æblemos
Sprødt, knasende granola med bagt æblemos, havregryn, nødder og kerner. Perfekt til at drysse over din smoothiebowl og nyde som en skøn morgenmad, snack eller sundt alternativ til dessert. Hos High on Life er vi ret vilde med den og elsker, at den kan pifte vores smoothiebowls op, så vores tandsæt også får lidt træning. Lav en stor portion og hæl på glas/krukke, så du nemt kan tage den frem, når du skal bruge lidt sprødt knas som topping.
star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 5 dl grovvalset havregryn, evt. glutenfri

  • 1 dl frø og kerner
  • 1 dl nødder
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1,5 dl æblemos
  • 1 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i en stor skål og rør rundt, så du får fordelt kokosfedtet rundt i havregrynene, kerner, frø og nødder

  2. Når massen er omrørt og har samlet sig, så fordeler du massen ud på en bageplade. Spred det ud på hele bagepladen i en tyndt lag

  3. Dernæst sætter du det i ovnen på 160°C i 30 minutter

  4. Rør rundt i massen et par gange undervejs

  5. Når din granola er færdigbagt, tager du den ud af ovnen og lader den køle af

  6. Opbevar granolaen i vakkumbeholdere

Opskriftsvideo

Note

Server som topping ovenpå en lækker smoothiebowl og du har en skøn morgenmad, snack eller dessert.