Black chili beans pizza

Glutenfri pizza med sorte bønner

Black chili beans pizza | Glutenfri pizza med sorte bønner

Smagfuld og med undertoner af svampe er denne pizza den nye dreng i klassen - sorte bønner kan virkelig noget.

Faktisk kan det være rigtig rart med en bund med lidt smag, især når man bager meget glutenfrit. Og med denne pizzabund får du både smag og en fast, sprød konsistens. Udover smag og konsistens indeholder pizzaerne sorte bønner, som ikke har mindre end 21g protein pr. 100g, hvilket gør dem til en fantastisk proteinkilde.

Find flere opskrifter du kan lave på din Vitamix i min bog ”Power Blending” – Verdens hurtigste fastfood.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 1 dåse sorte bønner i chili, skyllet og drænet
  • (eller 1 tsk. chiliflager til dine alm. sorte bønner)
  • ½ fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk quinoamel
  • 3 spsk fuldkornsmajsmel

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i din Vitamix ved hastighed 7-8 i ca. 30 sekunder eller til massen er ensartet

  2. Hæld den flydende dej ud på en bageplade - husk at smør dit bagepapir med olie, så slipper dejen let

  3. Fordel massen så det bliver et tyndt lag

  4. Bag pizzabunden uden fyld i ca. 10-15 minutter ved 200°C varmluft

  5. Kom dit fyld på og bag herefter din pizza 10-15 minutter