• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Bagt rosenkål med parmesan

Lækkert, vamt tilbehør

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vi har lavet en gevaldig opgradering af rosenkålen - en opgradering der vil få dig til at elske dem.

Ved at bage dem i ovnen med oliven olie og parmesanost får rosenkålet en sprødt ydre samt en fantastisk smag.

Brug de bagte rosenkål som tilbehør til din aftensmad eller bland dem i en salat - de kan bruges, som du ønsker. 

Ingredienser

  • 400 gr rosenkål
  • 2 spsk olie
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Lidt citronsaft + skal
  • Friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 175 grader
  2. Skyl rosenkål, skær enden af og halver dem
  3. Vend dem i en skål med olivenolie, salt, peber og citronsaft
  4. Fordel dem på en bageplade
  5. Bag dem i 20 min
  6. Vend dem efter de 20 min og drys med friskrevet parmesan så det fordeler sig over rosenkål
  7. Bag i yderligere 15 min
  8. Riv lidt frisk parmesan og citronskal over og server straks