Bagt rosenkål med parmesan

Bagt rosenkål med parmesan og citron

Bagt rosenkål med parmesan | Bagt rosenkål med parmesan og citron

Vi har lavet en gevaldig opgradering af rosenkålen - en opgradering der vil få dig til at elske dem.

Ved at bage dem i ovnen med oliven olie og parmesanost får rosenkålet en sprødt ydre samt en fantastisk smag.

Brug de bagte rosenkål som tilbehør til din aftensmad eller bland dem i en salat - de kan bruges, som du ønsker. 

Find flere lækre salatopskrifter her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 gr rosenkål
  • 2 spsk olie
  • 1-2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Lidt citronsaft + skal
  • Friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 175°C varmluft

  2. Skyl rosenkål, skær enden af og halver dem

  3. Vend dem i en skål med olivenolie, salt, peber og citronsaft

  4. Fordel dem på en bageplade

  5. Bag dem i 20 min

  6. Vend dem efter de 20 min og drys med friskrevet parmesan, så det fordeler sig over rosenkål

  7. Bag i yderligere 15 min

  8. Riv lidt frisk parmesan og citronskal over og server straks