• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Explorian E310

Power-blender
Vitamix Explorian E310
Power-blender

Har du længe gået og overvejet, om du skulle have dig en Vitamix, men synes at det var et stort skridt grundet prisen? Så er det nu du skal slå til. For første gang kan du købe en helt ny Vitamix til under 4000 kr.

 • 5 års motorgaranti 
 • 2 HK motor
 • Elegant 1,4 liters kande 
 • Moderne og tidløst design

Vitamix Explorian E310 er en klassisk blender fra Vitamix, der er tiltænkt dig, ikke har behov for den store Vitamix Ascent-serie, som kommer med en 2

Læs mere

ELLER

Pris: 3.395,00 kr.

Specialpris 3.374,00 kr.

SPAR: 21.00 kr.

Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  30 dages returret

Vitamix Explorian E310 er en klassisk blender fra Vitamix, der er tiltænkt dig, ikke har behov for den store Vitamix Ascent-serie, som kommer med en 2 liters kande. E310 kommer nemlig med en smal og elegant 1,4 liters kande og har en motor med 2 HK. Genial til små og mellemstore portioner eller hvis du kun skal lave mad til dig selv - og bare rolig, du kan sagtens tilkøbe større kander. Vitamix Explorian E310 er med andre ord en rigtig god intro-blender til at blive en del af Vitamix-familien.


Sådan bruger du Vitamix Explorian E310

Du kan lave præcis de samme ting på Explorian modellen, du kan på de andre ascent-modeller. Da blenderen kommer med en smallere kande, er kniven i kanden også mindre, derfor kan den 2 HK motor også sagtens hjælpe dig med at lave supper, is, nøddesmør og silkebløde smoothies. Du skal bare komme fyldet i kanden og give den gas. Da denne blender udelukkende har manuel hastighedsstyring, handler det om at øge til hurtigste hastighed inden for kort tid, da maskinen elsker at bruge sine hestekræfter. Gør endelig brug af den medfølgende tamper til at presse ingredienserne ned mod kniven. Du skal ikke være bange for at bruge tamperen – det er kun en fordel at have den ved hånden.

Udover den variable hastighedskontrol, hvor du kan skabe lige den tekstur du ønsker, har Explorian E310 også Puls-funktion. Den hjælper dig til at give det sidste touch på dit blend eller hakke grøntsager. 

Da Vitamix Explorian E310 ikke har self-detect, som Ascent-serien har, så kan du tilkøbe f.eks. tørkanden på 0,9 liter til at male dit eget mel eller en 2 liters kande så du også kan lave store portioner.

OBS: ALLE de produkter som er navngivet ’Ascent’ passer IKKE til Vitamix Explorian E310. 


Produktet indeholder:
1 x Motorbase i sort
1 x Kande med låg på 1,4 liter i Tritan Eastan plast, BPA-fri
1 x Short tamper
1 x Manual
1 x Opskriftsbog "First Blends" (på engelsk)

OBS: Vitamix Ascent tilbehør, som Blenderkopper og Blenderskåle passer IKKE til Vitamix Explorian E310.

 

Prismatch

Vi matcher prisen, hvis Vitamix sælges til en lavere pris på en anden dansk webshop, hvis varen på den anden webshop er på lager og kan leveres indenfor 1-2 dage og du endnu ikke har lagt en bestilling på vores webshop. Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Send en mail til [email protected] med link til webshoppen med den lavere pris og du vil blive kontaktet samme dag.

Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
28 x 20 x 46 cm.
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Effekt
2 HK
Tilslutning
220-240 V
Frekvens
50 Hz
Vægt
4,76 kg.
Kabel
1,37 m.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Garanti
5 år
Varenr.
0703113661518
Motorgaranti
5 år