• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 499 DKK

Vitamix Explorian E310

Power-blender
Vitamix Explorian E310
Power-blender

Har du længe gået og overvejet om du skulle have dig en Vitamix, men synes at det var et stort skridt grundet prisen? Så er det nu du skal slå til.

For første gang kan du købe en helt ny Vitamix til under 4000 kr. -Vitamix E310 er en ny blender fra serien af klassiske blendere fra Vitamix. Blenderen hedder Explorian og er tiltænkt til dig der ikke har behov for den store Vitamix Ascent-serie, som kommer med en 2 liters kande. E310 kommer nemlig med en smal og elegant 1,4 liters kande og har en motor med 2 HK. Optimal til små og mellemstore portioner eller, hvis du kun skal lave mad til dig selv. Og bare rolig, du kan sagtens tilkøbe større kander.
Det er med andre ord en rigtig god intro-blender til at blive en del af Vitamix-familien.

Vitamix Explorian E310 er velegnet til små og mellem størrelse portioner, da den kommer med en elegant og smal 1,4 liters kande.Blenderen er god til d

Læs mere

ELLER

Pris: 3.699,00 kr.

Specialpris 2.599,00 kr.

SPAR: 1,100.00 kr.

Fri fragt
 • Kundeservice

  Ring på tlf. 42 78 32 76

 • Levering 1 hverdag

  Bestilling inden kl. 14.00

 • Fri fragt

  Ordrer over 499 kr. til GLS Pakkeshop & Erhverv

 • Reklamationsret

  120 dages returret

Vitamix Explorian E310 er velegnet til små og mellem størrelse portioner, da den kommer med en elegant og smal 1,4 liters kande.
Blenderen er god til dig der enten bor selv, eller hvis det kun er den ene af jer i husstanden der bruger blenderen ad gangen. Eller til dig der ikke har brug for alle de nye og moderne features, som Ascent-serien har.

Denne nye power blender har samme solide kvalitet og samme høje styrke som Vitamix' udgåede klassiker, Vitamix TNC 5200, som jeg brugte de første 10 år af min juice og smoothie-rejse. Du får ovenikøbet Mads Bos bog Powerblending med helt gratis, der er fyldt med lækre og inspirende opskrifter.

E310 kommer ikke med en masse programmer, indbygget display, indbygget bluetooth, Interlock eller Self-Detect.
Nej, her får du en simpel og enkel, men kraftfuld blender. Du får en 2 HK motor, 10 forskellige hastighedstrin, puls-funktion, en smal og elegant 1,4 liters kande og en short tamper. 
Vitamix til under 4000 kr.
Vitamix E310 er faktisk Vitamix' mest økonomiske blender nogensinde, da det er den laveste pris de nogensinde har solgt en ny og kraftfuld blender til.

Men hvad kan jeg så ikke lave på denne model som jeg kan på de andre?
Intet! -Du kan lave præcis de samme ting på E310, som du kan på Ascent-serien. Da blenderen kommer med en smallere kande er kniven i kanden også mindre, derfor kan den 2 HK motor også sagtens hjælpe dig med at lave supper, is, nøddesmør og silkebløde smoothies. Med den variable hastighedskontrol, kan du skabe lige den tekstur du ønsker. Puls-funtionen hjælper dig til at give det sidste touch eller hakke grøntsager.
Og da Vitamix Explorian E310 ikke har self-detect, som Ascent-serien har, så kan du tilkøbe f.eks. tørkanden på 0,9 liter til at male dit eget mel eller en 2 liters kande så du også sagtens kan lave store portioner. 

Produktet indeholder:
1 x Motorbase i sort
1 x Kande med låg på 1,4 liter i Tritan Eastan plast, BPA-fri
1 x Short tamper
1 x Manual
1 x Opskriftsbog "First Blends" (på engelsk)

OBS: Vitamix Ascent tilbehør, som Blenderkopper og Blenderskåle passer IKKE til Vitamix Explorian E310.

Prismatch

Vi matcher prisen hvis Vitamix Explorian E310 sælges til en lavere pris på en anden dansk webshop.
Prisen bliver matchet, hvis varen på den anden webshop er på lager og kan leveres indenfor 1-2 dage og du endnu ikke har lagt en bestilling på vores webshop.
Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Send en mail til info@highonlife.dk med link til webshoppen med den lavere pris og du vil blive kontaktet samme dag.

E310 TILBEHØR

Produceret i
Cleveland, Ohio, USA
Produkttype
Power-blender
Mål (BxLxH)
28 x 20 x 46 cm.
Knive
Laserskåret rustfrit stål
Effekt
2 HK
Tilslutning
220-240 V
Frekvens
50 Hz
Vægt
4,76 kg.
Kabel
1,37 m.
Anvendelse
Privat / Ikke-kommercielt
Garanti
5 år
Varenr.
0703113661518
Motorgaranti
5 år