• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Vegetarbøffer på juicepulp

Med cashew dip

(4 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge din juicepulp i stedet for at smide det ud? Så skal du give dig i kast med de lækre vegetarbøffer.

Det geniale ved opskriften er, at du kan burge lige præcis den juicepulp, som du står med. 

Opskriften er udviklet af Louise Dam-Weng, som drak sig fri for medicin med juice og smoothie.

Du kan læse hele Louises historie her.

Ingredienser

Vegetarbøffer
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • Saft fra ½ lime
  • 3 spsk. frisk persille
  • 350 g juicepulp
  • 400 g kikærter
  • 75 g kikærtemel
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk røget paprika
  • ½ tsk chiliflager
  • 1 tsk spidskommen
  • Smag til med salt og peber
Hvidløgs-cashewdip
  • 2 hvidløg
  • 100 g cashew (lagt i blød i 2 timer)
  • 1-2 tsk gærflager
  • 1½ dl plantemælk
  • Saft fra ½ lime
  • Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde

Vegetarbøffer
  1. Hak løget groft
  2. Kom kikærter, løg, hvidløg, limesaft og krydderier i en foodprocessor og puls 5-6 gange
  3. Tilsæt kikærtemel og puls 2-3 gange. Skrab evt. siderne
  4. Tilsæt juicepulp og persille og puls max. 2-3 gange
  5. Form til lige store bøffer og steg dem på panden til de er gyldenbrune
Hvidløgs-cashewdip
  1. Kom alle ingredienser i din blender og kør indtil cremet konsistens