• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

Shortcut af Mads Bo

Opskriftsbog
Shortcut af Mads Bo
(1 stemme)
149 kr.
+10 stk. på lager

SHORTCUT  - Mads Bos geniale genvej til mere grønt.

 • 30 smoothieopskrifter
 • Max. 4 ingredienser + vand
 • Indkøbslister
 • Viden om smoothies

Læs mere

ELLER

  Produktinformation

  Smoothiebog med nemme smoothieopskrifter

  SHORTCUT er den ultimative genvej til at få mere frugt og grønt! Målet med bogen er, at vise dig, hvor hurtigt og simpelt det kan gøres. 
  Danmarks juice- og smoothiemester, Mads Bo, holder dig i hånden og hjælper dig til at nå de anbefalede 600 - 800 gram dagligt frugt, grønt og bær.

  Bogen består af 30 nye & lækre smoothieopskrifter. Fælles for alle opskrifterne er at de er lavet med max. 4 ingredienser + vand. Ingredienser som vel at mærke alle kan købes i dit lokale supermarked.  Fælles for alle opskrifterne er, at de smager fantastisk og kan laves i en håndvending. Opskrifterne indeholder 30-40 % grøntsager, så alle kan være med.

  Du finder dertil ugeplaner med indkøbsliste, gode råd til prepping og foreslag til erstatning for nogle af ingredienserne, hvis du nu ikke kan tåle eller lide dem.

  Mads Bo er Danmarks førende juicemester og smoothiemester. Han er forfatter til bestsellerne ‘High on Juice’‘High on Smoothies’. Han er blandt andet kendt fra DR1 og TV2 og har afholdt et utal af inspirerende foredrag.


  Det indeholder Shortcut

  • Første del handler om at hjælpe dig godt i gang med smoothies. Du får baggrundsviden om, hvorfor det er godt at drikke smoothies, fifs, forslag til at forberede dine smoothies og indkøbslister til 4 uger. 
  • Anden del gør dig klog på smoothies - du skal blive din egen smoothiemester. Læs b.la hvilke sunde tting du kan pimpe din smoothie med og om du skal gå efter de friske eller frosne ingredienser.
  • Tredje del er de 30 opskrifter, som er lynhurtige at lave og så får du også adgang til gratis videoguides, så du bliver hjulpet godt på vej af Mads Bo selv.

  Aldrig har det været nemmere at lave og indtage silkebløde, smukke og velsmagende smoothies.

  Specifikationer

  Produkttype
  Opskriftsbog
  Varenr.
  9788799990436

  Inspiration

  Relaterede artikler

  Anmeldelser

  Super god bog!

  Fantastiske opskrifter, som er nemme og smager skønt. Selv mine børn kan lide en “just beet it” ???????????? der står også mange gode råd og vejledninger til powerblending ????

  Bedømt af Mette Vestergaard (Indsendt den 17/10/2023)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Shortcut af Mads Bo

  Hvordan vurderer du produktet? *

   
  1 1 stjerne
  2 2 stjerner
  3 3 stjerner
  4 4 stjerner
  5 5 stjerner
  Stjerner