Pulp dine scrambled eggs

Scrambled eggs med juicepulp

Pulp dine scrambled eggs | Scrambled eggs med juicepulp

Disse scrambled eggs er måske ikke klassisk smuk - men den kan så meget mere end det.

Scrambled eggs med juicepulp har flere fordele med dig. Den hjælper dig med at reducerer madspil, den tager ingen tid at lave, den er sund og så smager den lækkert. What's not to like?

Se mange opskrifter, du kan bruge juicepulp til, lige her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 150 g juicepulp og gerne af den grønne slags (husk at tagw pulpen fra før frugt og anden smagsgiver tilsættes)

  • 5 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Husk at tage pulpen du skal bruge fra, inden du tilsætter frugt

  2. Vi har brugt pulpen fra denne juiceopskrift og undladt at tilføje lime, citron og æble før til sidst, da vi ikke ønsker disse ingredienser i vores scrambled eggs

  3. Tilsæt pulp, æg og spinat til en pande og lav røræg

  4. Smag til med salt og peber