• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Pizzabund af juicepulp

Pizzabund med spinat og kål

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Forvandel en lækker, grøn juice til en pizzabund i en og samme håndevending.

Juicepulp er genial at bruge i madlavning. Start med at juice alle grøntsagerne, tag pulpen fra og juice resterende frugter. Ved at lave juicepulp om til pizzabunde er du med til at redudere madspild og booste din grønnelivsstil. 

Og så kan du toppe med lige dét, du ønsker. 

Ingredienser

  • 2-3 dl pulp fra en grøn juice, det kan være alt med bladselleri, spinat, kål, persille og fennikel
  • 2 æg
  • 3 spsk. loppefrøskaller (Husk) du kan også bruge kikærtemel svarende til ca. 30 g
  • ½ tsk. urtesalt eller anden god salt (evt. Kalahari eller Himalaya salt)
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Juice alle grøntsagerne og tag pulpen fra inden du tilsætter frugt og ingefær
  2. Den grønne pulp tilsættes æg, hvidløg og salt, og blandes i en skål
  3. Rør så loppefrøskallerne eller kikærtemel i og lad massen stå i 10 minutter og sætte sig
  4. Gør en bageplade klar og smør pulpdejen ud på bagepapiret
  5. Det kan være en god ide at smøre bagepapiret med olie så dejen nemmere slipper efter bagning
  6. Bag pizzabunden gyldenbrun i ovnen ved 225 grader i ca. 10-12 minutter, før du tilsætter dit yndlings fyld
  7. Kom dit yndlings fyld på - vi har her brugt vegansk smøreost, pesto (hjemmelavet eller købt), grillede squash og ristede pinjekerner
  8. Bag pizzaen i 5-10 minutter