• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Pistacie ispinde

(3 stemmer) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Disse cremede ispinde med pistacienødder er blandt vores favoritter - og med toppen dyppet i mørk chokolade bliver smagsoplevelsen bare endnu bedre. 

Det eneste du skal bruge, er isforme, f.eks. de runde retro fra Pulito.

Ingredienser

  • 2 dl usaltet pistacienødder (du kan også bruge de saltede, hvis du bare skylle dem under vand)
  • 1 frossen banan
  • 1 dl kokoscreme (den masse der ligger øverst i en dåse kokosmælk)
  • 2 dl plantedrik
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • Mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser i din blender. Start ved lavere hastighed og øg til højeste.
  2. Brug gerne tamperen til at presse ingredienserne med kniven
  3. Kom det cremede fyld i isformene og sæt på frys i 4-5 timer
  4. Smelt chokoladen over vandbad, dyp toppen af ispinden og kom på frys indtil det har sat sig.
  5. Velbekomme!