• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Du kan med fordel pimpe din juice og smoothie. Ikke kun for sundhedens skyld, men også for smag og konsisten. Her får du inspiration til, hvordan du kan booste dine juice og smoothies.

Greens by High on Life

Greens by High on Life er et økologisk kosttilskud, der giver dine juicer, smoothies og dit drikkevand ekstra næring. Pulveret er fremstillet af frysetørrede økologiske græssorter og planter, som f.eks. hvedegræs, byggræs, chlorella, spirulina og mynte. Med andre ord, ingredienser man normalt ikke blender eller presser i frisk form. Alle råvarerne er nøje udvalgt for at give den størst mulige mængde antioxidanter, enzymer, coenzymer, klorofyl, aminosyrer, vitaminer, mineraler, sporstoffer og en lang række andre næringsstoffer.

ENERGY by High on Life

ENERGY by High on Life er et potent og naturligt energitilskud i pulverform. Produktet er genialt til dig, som ønsker at forbedrer din psykiske og fysiske præstationsevne, uden brug af kaffe, chokolade og kunstige energidrikke. Produktet er 100% økologisk og baseret på adaptogene urter som f.eks. Panax Ginseng, der hjælper med at vedligeholde fysisk og mental præstationsevne i perioder med lavt energiniveau, udmattelse, træthed og koncentrationstab. 9 naturlige ingredienser. Intet andet. Bland 2 tsk. pulver med 3 dl koldt vand, eller mix det i dine smoothies.

PROTEIN by High on Life

En af de helt store fordele ved at tilsætte en smule proteinpulver i din smoothie er, at det holder dig kørende i rigtig lang tid. Der findes et hav af forskellige mærker og smagsvarianter. Alt fra valleprotein til ris, hamp, soja og ærteprotein. Vi anbefaler altid at gå efter en sublim og meget gerne økologisk kvalitet. Vi har udviklet PROTEIN by High on Life, som er et 100% økologisk og vegansk proteintilskud, sammensat til en smoothie. Den har en frisk og neutral smag og det samme gælder farven. Det betyder, at den egner sig til alle smoothies uanset hvilken farve eller smagstema, du kører. 

OIL by High on Life

Bland meget gerne en lækker kvalitetsolie i din juice eller smoothie. Olie sikrer dig en bedre optagelse af de fedtopløselige vitaminer. Derudover tager olie sig godt af dit blodsukker og holder dig ”kørende” i længere tid. At det mindsker trangen til sukker og andre søde sager, er kun en af mange andre ”bivirkninger”. Vi anbefaler OIL by High on Life, som udover hørfrøolie, hampefrøoile og rapsolie indeholder hybenkerneolie, appelsinskalsolie, citronmelisseolie, solsikke lecithin og rosmarin. En bredspekret sag til din juice, smoothie eller salat. 

Lecithin granulat

Lecithin er et fedtstof, som indeholder cholin. Cholin har betydning til en normal fedtstofomsætning og normal leverfunktion. De største lecithin-røvere er stress, for store krav og et hektisk liv. Specielt hukommelsen og koncentrationsevnen kan lide under lecithin-mangel. Så kan du nikke genkendende til nogle af disse røvere, ja, så overvej at tilsætte en smule i dine smoothies. Udover de sundhedsmæssige fordele, kan lecithin pga. sin emulgerende evne til at blande fedt og vand, bidrage til at gøre din smoothie mere fyldig og cremet. Brug det et par gange i ugen og vælg en lækker kvalitet, som ikke er gensplejset.

Nødder og frø i smoothies

Nødder og frø er kilden til liv. De indeholder et væld af gode sager, herunder sunde fedtsyre, vitaminer og mineraler. De er også rige på fibre og proteiner og mætter derfor rigtig godt. Brug f.eks. solsikkekerner, græskarkerner, mandler, hassel- og paranødder, chiafrø eller hørfrø. Hørfrø og lignende kan være svære at ”smadre” 100% på en normal blender, og da dette er vigtigt for optagelsen af næringsstofferne og de gode fedtsyrer, kan det anbefales at blende disse i en kaffekværn, inden du tilsætter dem. Bruger du en Vitamix blender er dette ikke nødvendigt, da den med lethed blender nærmest alt.

Bipollen i smoothies

En anden måde at booste sin smoothie på er ved at tilsætte bipollen. Der findes flere tusinde bioaktive ingredienser i bipollen, bl.a. aminosyrer, enzymer, essentielle fedtsyrer, mineraler, naturlige sukkerstoffer, hormoner, mineraler, vitaminer - og flere andre elementer, som endnu ikke er fuldt belyst. Tilføj en teskefuld til din smoothie en gagn i mellem. Prøv dig frem og gør dig dine egne erfaringer med naturens skattekammer.

Aroniasaft og aroniabær i smoothies

Aroniabær er smækfyldt med antioxidanter og anses for at være en af verdens kraftigste. Udover antioxidanterne anthocyaniner, bioflavonoider og polyfenoler indeholder aronia også betakaroten, vitamin A, B1, B2, B3, B6, B9 (folinsyre), B12, C, D, E, mineralerne magnesium, Zink, fosfor, kalium samt en række sporstoffer, som er vigtige for vores biologiske system. De kaldes også surbær og står i mange haver og læhegn, så pluk endelig løs i august måned. Du kan også købe saften til at erstatte noget af plantemælken i dine smoothies. Det er livskraft blendet med endnu mere livskraft!

Hybenpulver i smoothies

Hyben indeholder C-vitamin, samt en lang række mineraler og sporstoffer. En af forklaringerne på, hvorfor de er så sunde er, at rodnettet på hybenplanterne når ned under pløjelaget og derfor opsamler en lang række næringsstoffer, vi ellers ikke kan få i vores almindelige kost. Hybenpulver bruges traditionelt til at vedligeholde sunde og fleksible led. Pst. vidste du, at der også er hybenpulver i vores ENERGY by High on Life. Total genvej til hybenpulver og et lille energiløft i din smoothie.

Tahin i Smoothies

Tahin giver en lækker og nøddeagtig smag i dine smoothies. Det er lavet af knuste sesamfrø, som er rige på sunde umættede fedtstoffer, proteiner og fibre. Derudover indeholder tahin en række gode B-vitaminer og er ligeledes en genial kilde til kalk og magnesium. Tahin indeholder ca. ti gange så meget kalk som mælk.

Kakao nips i smoothies

Skal der være fest i gaden, eller ønsker du blot at være super sund, så overvej at tilføje en skefuld kakaonibs på toppen af din tykke,grønne smoothie og spis den med ske. Kakaonibs er små knasende, rå, let bitre chokoladestykker, som stammer direkte fra kakaobønnen. Dvs. at der hverken er tilsat sukker eller andre tilsætninger af nogen art. Denne lidt bitre fødekilde er pakket med antioxidanter, kalcium, magnesium og jern. Derudover er indholdet af E- og B-vitamin, protein, fibre og monoumættet fedt faktisk så højt i rå kakao, at det regnes for at være en af de mest potente superfoods, der findes.

 

Håber du har fundet god inspiration til at pimpe din smoothie.
Find et hav af smoothieopskrifter lige her.


Relaterede produkter