• Fragt kun 39 DKK
 • Fri levering fra 999 DKK

OsmoFresh Pro Vandrenser - Sort

Vandrenser
OsmoFresh Pro Vandrenser - Sort
Vær den første til at bedømme dette produkt
4.599 kr.
+10 stk. på lager
Fri fragt

Quella Life Pro vandrenser fra OsmoFresh filtrerer dit drikkevand for de mindste urenheder som pesticider, tungmetaller og PFAS samt tilfører værdifulde mineraler. Vandrenseren kræver kun en stikkontakt og altså ingen vandtilførsel, da vandet  påfyldes ala en kaffemaskine.

 • Filtrerer vand med omvendt osmose
 • Tilfører værdifulde mineraler 
 • 6 forskellige temperaturer (normal, 45°, 55°, 80°, 90°, 100°)
 • Brugervenlig

Læs mere

Vælg model
ELLER

  Produktinformation

  Vand er kilden til liv, og vi skal huske at drikke rigeligt af det. Men hvad nytter det at drikke vand, når det er forurenet og fyldt med pesticider, tungmetaller, PFAS mm. Derfor har vi nøje udvalgt OsmoFresh Pro vandrenser, som med de nyeste teknologier inden for omvendt osmose renser og filtrerer dit vand for de mindste urenheder. Ikke nok med det, så tilfører filtrene også værdifulde mineraler til dit drikkevand. 

  På High on Life kontoret er OsmoFresh Pro vandrenser en vigtig del af hverdagen. Den har en fast plads på køkkenbordet, og bliver brugt hver dag til både kolde og varme drikke.  

  Sådan bruger du OsmoFresh Pro vandrenser 

  Inden du kan begynde at tappe dit rene drikkevand fra OsmoFresh Pro vandrenser, skal den installeres. Du skal afsætte lidt tid til installationen, men herefter er det let som en leg at bruge OsmoFresh Pro vandrenser. Du kan læse, hvordan du installerer vandrenseren her eller du kan se en video af udførelsen her.

  Når du først har installeret OsmoFresh Pro vandrenser, kan du nemt som ingenting begynde at tappe dit rene drikkevand. Påfyld maskinens beholder med postevand og lad den rense vandet. OsmoFresh Pro vandrenser fungerer på mange måder som en kaffemaskine, hvor du på touch-skærmen vælger, hvilken af de 6 programmerede vandtemperaturer du ønsker. Med et let tryk rinder det reneste vand ud til din te, kaffe eller et helt normalt glas vand.

  'Normalt vand' betegner det kolde vand, der tappes. Du skal blot være opmærksom på, at vandet er stuetemeperatur. Hvis du ønsker helt kold vand, kan du med fordel fylde en stor karaffel med vand og komme den på køl. Vi bruger også de geniale isterninger fra Pulito til at køle vandet ned med. 

  Bemærk: Trods maskinens temperaturniveauer vil det vand, som tappes ikke ramme den eksakte temperatur, der vises på touch-skærmen. 

  Maskinen har en effektivitet op til 65%, hvorfor der skal regnes med et vandspild på 35%. Spildevandet kan du bruge til at vande dine blomster med. 

  OsmoFresh Pro vandrenser har et stilrent og enkelt design, som passer ind i ethvert hjem og på ethvert køkkenbord. Det enkle design går igen i brugervenligheden af maskinen og er derfor nem at betjene. Touch-skærmen giver et overskueligt overblik over valgmulighederne, så børn med lethed også kan tappe rent drikkevand. Der er tænkt over sikkerheden, så børn ikke kan tappe varmt og kogende grundet en børnesikring.

  Det eneste OsmoFresh Pro vandrenser kræver af dig, er påfyldning af postevand i beholderen, når den er tømt. Desuden kræver filtrene udskiftning hvert halve og hvert andet år. Alt dette kan du læse mere om i brugermanualen, som du kan finde her.

  Hvad er omvendt osmose?

  Som nævnt er OsmoFresh Pro vandrenser baseret på de nyeste teknologier inden for omvendt osmose. Omvendt osmose er en filtreringsproces der ved hjælp af en meget fin membran på 0,0001 μm, fjerner selv de mindste urenheder og efterlader vandet helt uden stoffer som pesticider, tungmetaller og PFAS. OsmoFresh Pro vandrenseren er installeret med et efterfilter, som sikrer en afbalanceret pH-værdi (7-8) og tilfører værdifulde mineraler til drikkevandet.  

  Du kan blive klogere på omvendt osmose her.

  Pakken indeholder:

  1 x Quella life Pro vandrenser fra OsmoFresh
  1 x Forfilter med sediment og aktivt kul
  1 x Osmose membran
  1 x Efterfilter med mineraler fra stenpulver af naturlige mineralrige sten fra Himalaya bjergene.

  OBS: De første filtre medfølger ved køb af maskinen, men skal efterfølgende købes seperart. Du kan finde filtrene 3-i-1 for&efterfilter her og membrafilter her.  

  Testrapporter på OsmoFresh vandrenser

    Specifikationer

    Fakta
    Sort
    Produceret i
    Tyskland
    Produkttype
    Vandrenser
    Mål (BxLxH)
    16x46x38
    Effekt
    Op til i brug 2,200 W - 4.1 W i standby tilstand - 1.5 W i dvale tilstand
    Tilslutning
    220-240 V
    Frekvens
    50 Hz
    Garanti
    2 år

    Inspiration

    Relaterede artikler

    Anmeldelser

    Indsend din bedømmelse

    Du anmelder: OsmoFresh Pro Vandrenser - Sort

    Hvordan vurderer du produktet? *

     
    1 1 stjerne
    2 2 stjerner
    3 3 stjerner
    4 4 stjerner
    5 5 stjerner
    Stjerner