• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mød Mads Bo, grundlægger af sundhedsuniverset High on Life, som gik fra bumset automekaniker til energisk juicemand. 

"Da jeg drak min første juice i 2003 og mærkede, hvordan det ændre mit humør, energi, hud - ja alt. Så var der ingen vej tilbage."

Mads Bo

10 dage på planter ændrede alt

Tilbage i 2003 var Mads Bo en 22-årig automekaniker i hverdagen, festglad bartender i weekenden. Selvværdet var i bund med bumser i hele ansigtet, eksem og psoriasis på en lidt for velpolstret krop. Men en uskyldig 10 dages udfordring fra den verdensberømte coach, Tony Robbins, blev startskuddet på en vild rejse. Som afslutning på en tre dages coaching-event i London fik alle deltagere den udfordring, at de skulle leve af planter i 10 dage.  

Tilbage i Danmark synes 10 dage med rød peber og banan lidt lang, men på Viborg bibliotek fandt Mads Bo én enkelt bog om friskpresset juice. Alle de grøntsager som den unge automekaniker ikke anede, hvordan han ellers skulle få spist, kom i juicemaskinen og så synes 10 dage pludselig ikke så lang tid.

Efter de ti dage havde Mads Bo tabt sig 10 kilo og havde mere energi i kroppen end en halv ramme Red Bull kunne klare. Så han fortsatte, og snart var huden fri for bumser, eksem og psoriasis og selvværdet havde også fået et nøk opad. Følelsen af at være ”høj på livet” var overvældende og begejstringen kunne han ikke holde for sig selv.


Mads Bo: Danmarks Juicemester

Mads Bo havde snublet over den spirende trend friskpresset juice ved et tilfælde. Det var allerede stort i England og USA, men det var ikke rigtig kommet til Danmark endnu. Det gjorde ikke begejstringen mindre, for hvis en 22-årig festglad automekaniker kunne få så store ændringer på så kort tid, så kunne alle i Danmark jo gøre det.

Med det udgangspunkt blev de første tanker om en sundhedsorganisation nedfældet; en foredragsvirksomhed med alle de bedste foredragsholdere og så Mads Bo selv om den friskpressede juice. Her kom han i selskab med Chris McDonald, Lene Hanson og Arne Nielsson. Virksomheden skulle hedde High on Life, som jo var den følelse Mads Bo fik efter de første uger med friskpresset juice.

Begejstringen for friskpresset juice var smittende, og inden længe havde den første bog ”High on Juice” solgt langt mere end forventet og tusindvis af mennesker havde været med på "Juice it Up"-forløb. Selv de landsdækkende medier havde fået øje på den unge juicemand, som var oppe og køre over ”det der friskpresset juice”. TV2 ringede og snart var Mads Bo også at finde på Go’ Morgen Danmark. Med ét var den unge automekaniker fra Viborg blevet hele Danmarks Juicemester.


Juice ændrer Mads Bos liv

Her 20 år senere, kan man roligt sige at friskpresset juice ændrede livet for altid for Mads Bo. Ikke nok med at han fik en personlig livsstilsændring, igennem årene har mange tusinde også været til foredrag med Mads Bo, læst hans bøger og nydt godt at opskrifter og artikler på highonlife.dk. I dag er highonlife.dk et stort sundhedsunivers, der hver dag hjælper tusindvis af danskere med at finde sunde opskrifter, vejledning til et sundere liv og udstyr som juicemaskiner til det grønne køkken.

Tilbagemeldingerne har været i tråd med Mads´ egen erfaring, at friskpresset juice er et fantastisk startskud til en sundere livsstil. Når først juice er blevet en del af hverdagen, er der ikke langt til en daglig smoothie og en nysgerrighed om flere grønne retter. Ikke nok med at kroppen får det den efterspørger, så bliver det også lettere at droppe al den 'mad', som vi ved, ikke er godt for os. 

Igennem årene har vi fået enormt mange tilbagemeldinger om, hvordan juice og smoothies har ændret liv, læs nogle af dem her.

Vil du også fortælle din historie, vil vi elske at dele den. Skriv til [email protected] og hjælp med at inspirere andre.