Nem Mango og kokossorbet

Nicecream med mango og kokosmælk

Nem Mango og kokossorbet | Nicecream med mango og kokosmælk

Det behøver hverken at være bøvlet eller langsommeligt at lave en isdessert. Prøv denne cremede og lækre sorbet helt uden mælkeprodukter og numre!
Sorbeten egner sig fantastisk til fryseren, så overvej at lave en dobbelt portion og frys noget ned, til næste gang du bliver lækkersulten.

Ønsker du en lækker cremet og fed konsistens, er det særlig vigtigt med de her fede frugter som avokado, banan og mango. Og bliver opskriften nu for tynd, kan du tilføje en ekstra banan, avokado, lidt mango eller en håndfuld isterninger.

Få tips og tricks til at lave is på din Vitamix her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 400 gram frosset mango
  • 1 lille håndfuld tørret mango
  • 3 dl kokosmælk

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser i 40-50 sekunder, mens du bruger tamperen til at presse ingredienserne ned mod kniven

  2. Pynt evt. med en smule gojibær

Opskriftsvideo