• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Mango og banan dessert

Dessert med mango og banan

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

En lækker og sund anretning toppet med granola, poppet quinoa og en sundere version af en cremet karamel. Udskift endelig ingredienserne med frugter og bær i sæson. Så hvis det ikke er sæson for figner, så top desserten med fx tynde skiver af blomme, bær, appelsin, æble eller banan. 

Opskriften er udviklet af Michala Kramer, som står bag Micadeli.dk – en madblog med vegetaropskrifter. Brug en powerblender som Vitamix til opskriften.

Ingredienser

Is
  • 1 banan, frossen
  • 1 håndfuld mango omkring 2 dl, enten frisk eller frossen
  • 1 dl. vand
  • Pynt: Banan, figner, granola og poppet quinoa
Karamelsauce
  • 2 spsk. peanut butter
  • 2 spsk. ahornsirup

Fremgangsmåde

  1. Brug enten frosne bananer eller mango til opskriften. Hvis du ikke har noget af det på frost, så hæld et par isterninger med i blenderen sammen med den friske mango og banan.
  2. Bland banan, mango og lidt vand under høj hastighed på din Vitamix.

  3. Massen skal være tyk og cremet, juster selv med vandet.
  4. Lav karamelsaucen ved at blande peanutbutter og ahorn sirup i en lille food processor eller blender til du har en cremet karamel-konsistens.
  5. Anret smoothien som en dessert i en skål sammen med karamelsaucen. Pynt med frugt, granola og poppet quinoa.