Lakrids & chokolademousse

Mousse med kakao, lakrids, bananer og kokosmælk

Lakrids & chokolademousse | Mousse med kakao, lakrids, bananer og kokosmælk

Skal der være fest, så lad der være fest - og med yndlings ingredienser som kokos, lakrids og kakao, ja så kan det kun blive en magisk oplevelse. Ingredienserne er bestemt gode hver for sig, og kan i princippet sagtens stå alene, men i denne syndige og absolut delikate kombination, har de rottet sig sammen så alt går op i en højere enhed! Til glæde for dig og dine.

PS: Da denne mousse indeholder en del dadler, er den ment som et godt og sundt alternativ til ’weekendsnolder’.

Læs artiklen "Lakridsrodspulver vs. engelsk lakridspulver" her.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 2 bananer
  • ½ avokado
  • 5 tørrede dadler
  • 1 spsk. kakao
  • 1 tsk. engelsk lakridspulver
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienser på en blender i den angivne rækkefølge

  2. Blend i ca. 30 sekunder eller indtil den ønskede konsistens er opnået

Note

Servér din mousse i naturlige, håndslebne kokosskåle.