• Fragt kun 39 DKK
  • Fri levering fra 999 DKK

Kartoffelpandekager med citron og koriander

Citron og koriander

(1 stemme) Bedøm opskrift

Hvad synes du om denne opskrift?

Klik på stjernerne for at bedømme

Vi elsker spizy mad og østen med alle sine smagfulde supper og gryderetter, er ofte til stor glæde og inspiration for os.

Disse indisk inspirerede madpandekager smager fantastisk til en lang række stærke retter. De må gerne være små, tykke og med omkreds som en kop.

Perfekte at toppe med salat eller andet fyld, som du elsker.

Ingredienser

  • 130 g fuldkornsmajsmel eller kikærtemel
  • 70 g quinoamel
  • 1 stor kogt eller bagt kartoffel fra dagen før
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 æg
  • ½ -1 håndfuld friske koriander
  • 1 dl varmt vand
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 1-2 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge staven til at presse massen ned mod kniven.
  2. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie.