Kartoffelpandekager med citron og koriander

Pandekager med kartofler, citron og koriander

Kartoffelpandekager med citron og koriander | Pandekager med kartofler, citron og koriander

Vi elsker spizy mad og østen med alle sine smagfulde supper og gryderetter, er ofte til stor glæde og inspiration for os.

Disse indisk inspirerede madpandekager smager fantastisk til en lang række stærke retter. De må gerne være små, tykke og med omkreds som en kop.

Perfekte at toppe med salat eller andet fyld, som du elsker.

Lav dit eget glutenfrie mel på Vitamix Tørkande til Ascent eller Explorian.

star

Kan du lide opskriften? Klik på de stjerner, du vil give

5.0 fra 1 brugere

Ingredienser

  • 130 g fuldkornsmajsmel eller kikærtemel
  • 70 g quinoamel
  • 1 stor kogt eller bagt kartoffel fra dagen før
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 æg
  • ½ -1 håndfuld friske koriander
  • 1 dl varmt vand
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 1-2 tsk chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend i 40-50 sekunder. Husk at bruge tamperen til at presse massen ned mod kniven

  2. Steg pandekagerne på en pande med masser af smør eller kokosolie